2017/06/17

Post 1815

Den blå urnan

17

6


2017


Det är så många som har hört av sig till mig och undrat vart min blåa urna är ifrån. Jag köpte det sista exemplaret på Artilleriet för några månader sedan och har inte lyckats lista ut vad det är för varumärke. Men så var det en kompis till mig som tipsade om att den även finns på Newport, just nu på rea dessutom. Så skynda fynda innan den tar slut. Jag har den större modellen men den finns även i en mindre storlek.

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. fanny says:

  Hej Johanna,
  Läser din blogg som galning nu när jag snart ska renovera hela lägenheten. Blir så sjukt inspirerad!! Får en fråga vart det lilla runda marmorbordet kommet från? Så fint! Har du tips på liknande bord om detta ej går att köpa?

  Hoppas du har en bra dag!!

 2. Susanna says:

  Men takk for tipset! Så himla fin, så forstår at den er populær! Nydelige bukketter også.

 3. jag förstår att flera frågat för den är underbar

 4. Sofia Gunnars says:

  Är din urna verkligen så hög som den stora på newport, känns som att din är lägre?

  1. Johanna says:

   Mätte min, den är 30cm hög så det måste vara ett mellanting mellan den stora och lilla hos newport.


The wildest man in town