2014/01/27

Post 903

Weekly mix

27

1


2014

Kategori Nu var det ett tag sedan sist jag körde ett weekly mix, det är som vanligt en mix av saker jag gillar just nu. Helt utan inbördes ordning eller krav på nyheter. Från hjärtat helt enkelt.

Missa inte att kika in hemma hos den begåvade designern Faye Toogood. Jag gillar speciellt känslan och färgerna i sovrummet.

En Land Rover Defender och ett gäng surfbrädor. Ja tack!

Artilleriet har precis fått in ett lass med nya Beni Ourain mattor och jag blev helt förälskad i denna variant.

Mokkasin är tillbaka efter några veckor bloggpaus och det är jag så väldigt glad för. Det finns inte många som inspirerar mig lika mycket som hon gör. Precis sådana här bord är nog det smartaste och snyggaste på länge. Ett sådant bygge blir det här hemma i helgen. Tack för inspirationen kära Sofia!

Alltså det här har jag längtat efter så mycket! Ända sedan den dagen jag såg att Nina Perssons hem ska vara med i nästa nummer av Elle Interiör, som då också byter namn till Elle Decoration har jag kommit på mig själv flera gånger om dagen med att sitta och tänka på hur mycket jag längtar. Som ett barn innan julafton. Jag är lite galen, jag vet. Men så mycket som jag älskade hennes lägenhet i Malmö kan jag ju tänka mig hur mycket jag kommer älska detta hem i New York. Kan det inte bara bli den 6:e februari nu?

Kommentarer

0

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The wildest man in town