2017/08/27

Post 1860

Weekly Mix

27

8


2017

KategoriDen 25 augusti slog Arket upp portarna till sin första butik på Regent Street in London samt online. Missa inte att kika in på arket.com och ett tips är att anmäla dig till deras nyhetsbrev så får du 20% rabatt på första ordern. Jag blev väldigt förtjust i hela konceptet.

Artilleriet har gjort ett fint reportage i Birgitta Watz studio.

Fotografen Pia Ulin är aktuell med boken “This must be the place” där hon delar med sig av blider från hennes 26 hem som hon har haft genom livet. Säljs i begränsad upplaga hos Papercut. Tipstack till Lotta Agaton.

Jag funderar på om jag ska slå till på ett par röda Adidas Gazelle.

Och så känner jag att jag måste få tag på ett exemplar av senaste RUM som Frida tipsade om tidigare i veckan. Ser ut att vara ett nummer helt i min smak.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Helena Lyth says:

    Blev så sugen på att ta en tur till London också efter att ha varit på pressvisningen för Arket. Liksom skylla på butiken för att ta mig till London. Eller Köpenhamn där det också ska öppna innan Stockholm. Eller lugna mig och vänta till i vår och Stockholm. Fast… jag ville ju resa… ha ha ha.

  2. Rebecca says:

    de har visst också öppnat här i köpenhamn, ska checka in det nu i veckan. så pepp


The wildest man in town