2017/08/20

Post 1855

Weekly Mix

20

8


2017

KategoriGustav Broström har gått med i min och @rachelemilias inofficiella dahliaklubb i och med denna vackra bukett.

I onsdags morgon firades lanseringen av Hanna Wendelbos fina tapetkollektion Blomstårmåla som hon ritat för Midbec Wallpapers. Jag var inbjuden men hade tyvärr inte möjlighet att gå men har spanat på hur morgonen såg ut hos bland annat Nanna som tagit denna bild. Är så nyfiken på att se miljö- och inspirationsbilderna som Cattis har stylat och lovat att visa på hennes blogg snart.

Minns ni att jag tipsade om gröt med hjortron? Anna som har Pom & Flora (Sveriges kanske bästa frukostställe) snappade upp tipset, provade och blev precis lika frälst som jag så nu har hon satt upp det på deras meny. Tantens gröt heter den. Hur coolt? Måste besöka dem och äta gröten på plats snarast.

Jag älskar denna svarta tröja med fransar från Stella McCartney men prislappen är lite väl saftig. Tänker därför att jag skulle kunna köpa denna från h&m och någon meter fransband på knapp-carlsson och därmed göra en hemmefixad variant. Återkommer med resultat, om det blir något vill säga.

Elsa Billgren har ordnat med denna fina minikräftskiva. Så mysigt ju! Blev inspirerad och tänker göra detsamma här hemma en kväll nästa veckan. Vi kör dock på havskräftor, har aldrig lärt mig uppskatta de där röda

Hoppas att ni har haft fin vecka!

SparaSpara

SparaSpara

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Finja says:

  Looks like a lovely week!!❤️🌿✨
  X finja / http://www.effcaa.com

 2. Vilken härlig weekly! Och tantens gröt alltså. Så coolt!

  Stor kram!

 3. Li says:

  Åh vilken härlig blogg. Så inspirerande 😍

 4. Härligt att dahlian börjar få den kärlek som den förtjänar. Jag vet iofs inte om knölarna har hängt med ökad efterfrågan och högt utslag på trendbarometern, för i år har jag fått helt andra sorter än vad jag beställt i vissa fall. Tur att de gamla knölarna fortsätter att leverera. Fin vecka till dig!

 5. Jessika says:

  Härlig mix! 💛 Åh, gröten måste jag ju prova! Har inte provat nån god hjortronsylt, är den hemmagjord el har du nån god att rekommendera? 😊 Mvh jess


The wildest man in town