2017/08/03

Post 1837

Weekly Mix

3

8


2017

KategoriNär jag bläddrade i senaste Elle Decoration häromdagen fick jag syn på en av mina drömlampor i ett av hemma hos reportagen. Nämligen en vintage Viscontea för Flos 
av bröderna Castiglioni, de finns i nyproduktion också men jag tycker att de är allra vackrast när de har fått lite patina. Marie Olsson Nylander har sålt ett par stycken under våren men jag har varit för sen på bollen båda gångerna så jag håller utkik på de olika auktionssajterna. Wish me luck!

Mitt senaste köp till garderoben är denna underbara blus från DÔEN.

Måste tipsa om två drömtjänster som just nu finns att söka hos Artilleriet. Läs mer här!

Cattis som driver bloggen AnnaCate har gjort ett så fint jobb åt Mora Armatur.

Jag tycker att det är så kul att kika runt på alla höstnyheter bland barn- och babykläder. Mössor med knyt under hakan är bland det gulligaste jag vet och denna med igelkottar från Zara hade jag slagit till på direkt om det inte var så att den är gjord i 100% akryl. Ett helt värdelöst material på alla sätt och vis om jag får säga mitt. Och det får jag ju för det är min blogg.

Kommentarer

12

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Susanna says:

  Men gosh hvilken vakker bluse! Elsker hvite bluser mot blå jeans. Enig i at luen er søt også enig at akryl er et forferdelig material, skaper bare elektrisk hår og holder ikke på varmen.

 2. sofia says:

  Ohh vilken fin!! Och jeansen sen då! Hoppas er sommar är fin! kramar!

 3. Amanda says:

  Jag hade faktiskt lagt mössan i varukorgen till min son men fick mig en funderare. Hur är det med tull och så när man beställer från doen? Har dragit mig från att beställa därifrån tidigare då jag varit osäker på om man åker på moms och tull och sådana avgifter.

  Tack för en jättefin blogg! Blir alltid sugen på att beställa Precis allt du lägger upp…hehe.

  1. Johanna says:

   Ja den är ju så gullig men jag undviker att köpa grejer gjorda i akryl, inte värt det helt enkelt.
   Det tillkommer tull när man beställer från doen.
   Men tack för fina ord, vad roligt att kunna inspirera. Kul att du kikar in!

   1. Amanda says:

    Åh, ytterligare en fråga. De verkar lägga på skatt och så när man lägger blusen i varukorgen när man skriver att man beställer till Sverige. Vet du om du betalade ytterligare en kostnad när du hämtade ut paketet. Vet inte om det är någon skillnad på tull och skatt och om liksom båda tillkommer. Var så länge sen jag beställde från USA.

    1. Johanna says:

     Jag fick en räkning från dhl, osäker på om det var tull eller skatt eller kanske båda.

 4. Lina says:

  Jamen mössan! Hur gullig. Något visst att knyta en rosett i de där dubbelhakorna… 🙂
  Men som du säger. Helt värdelöst material.

  Kram!

 5. Cattis says:

  Tack Johanna. Blir så glad! <3

 6. Tina says:

  Ja blusen! Så fin. Undrar lite samma som Amanda ovan och även hur de är i storlekarna Dôenkläderna, verkar krångligt att returnera så det vill jag helst undvika 🙂

  1. Johanna says:

   Jag har min normala storlek 🙂

   1. mary says:

    Underbar blus, hur mycket kostar frakt och tull?

    1. Johanna says:

     Minns tyvärr inte men jag tror det står när man lägger ordern.


The wildest man in town