2017/07/05

Post 1822

Weekly Mix

5

7


2017

KategoriTusen tack för alla kommentarer jag fått i samband med mitt senaste inlägg. Jag blir alldeles rörd när jag läser dem och ska ta mig tid att svara på varenda en men för att sammanfatta det hela är jag himla glad över att jag har så kloka och snälla läsare. Nu känns allt genast mycket bättre med bloggen och jag ska såklart fortsätta i samma anda. Den fina buketten är plockad på Rosendals trädgård av Green Kitchen Stories och hade jag haft möjlighet hade jag gärna velat ge alla mina läsare varsin sådan som tack för att ni kikar in här.

När jag var på Artilleriets middag häromveckan hade Malin så snygga tofflor som jag jag också vill ha. Har velat lite mellan gröna eller blå men har slagit till på ett par gröna nu. Håller tummarna för att de sitter bra på mina fötter som fortfarande känns lite svullna efter graviditeten. Någon som har erfarenhet av hur länge det kan sitta i förresten? Känns sjukt segt.

Jag spanade efter en sådan här enkel nätkasse i Frankrike men hittade ingen som kändes hundra. Jag blev därför väldigt glad när jag såg att Weronica tipsade om att Betonggruvan har precis den varianten jag letat efter i sitt sortiment.

Något annat jag är väldigt glad över är våra nya lakan från Wacay som precis har öppnat sin webshop. Därifrån kommer även denna tröjan som jag har burit på några av mina insta stories och som jag fått mycket frågor om samt denna klänning som jag lever i just nu. Ska berätta mer om detta varumärke snart, finns verkligen så mycket fint och så är jag lite mallig över att det är min duktiga mans nya arbetsplats.

 

Mitt sommarlack heter Rouge Red och kommer från Chanel. Måste även tipsa om deras Le Top Coat som gör att lacket sitter i över en vecka, vilket är mycket för mig då jag i vanliga fall lyckas skava bort lack efter bara ett par dagar.

Hoppas att ni har en bra onsdag!

SparaSpara

Kommentarer

8

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Andrea says:

  Älskar nätväskan o letade efter en sådan förra året men hittade inte just den jag ville ha o då jag ändå gjorde lite egna makrame-bonader till väggen så passade jag på att knyta en egen! Supernajs o rätt enkelt :).

 2. Elinor says:

  Jag älskar din blogg Johanna! Det är den finaste och mest proffsiga blogg jag vet! Och dina bilder, ord överflödiga! Din stil, er inredning, åh! Hoppas att du finner gnistan igen, ingen skulle bli lyckligare än jag, för jag älskar att gå in och kolla och drömma mig bort. Vill ha mer mer mer! 🙂

 3. Louise says:

  hur är Adidas tofflorna i storlek? ska beställa själv nämligen.

  1. Malin says:

   OBS! Jag är en 37:a och jag har 39:e i dessa! // Main, med tofflorna! PS: Johanna! Fan vad fett att du beställde! Och kissade nästan ner mig när jag såg jag fick var med på blogg!!!

 4. Olle says:

  Så sjukt att jag blir alltid så sugen på att köpa allt du lägger upp, skorna, nätkasse allt. Lacket har jag redan. Blir väl ett par gröna tofflor nu /Oline

 5. älskar dina weekly mix. på min blogg kickar jag alltid igång veckan med ett “veckonytt”. det blir en så bra möjlighet att samla ihop allt som inspirerar en just nu.

  1. Johanna says:

   Tack! Vad roligt att du gillar dem.


The wildest man in town