2017/06/05

Post 1807

Weekly Mix

5

6


2017

KategoriNej men ser man på! Denna söndagen har jag faktiskt suttit framför datorn och surfat omkring lite. Därför får det bli en gammal hederlig Weekly Mix. Håll tillgodo!

Känner ett enormt sug efter en lyxig väska i någon härlig färg. Denna hade jag definitivt inte tackat nej till.

Blev glad och inspirerad av detta moodboard hemma hos Lara Melchior.

Jag misstänker att jag behöver glasögon. Har nämligen börjat kisa när jag ska läsa texten på tv:n och sitter supernära datorn. Så i veckan är det jag som bokar en synundersökning och visar det sig att jag behöver glasögon håller jag tummarna för att jag passar i bågen Maya från Oscar Magnusson.

Fint att ha låga bokhyllor bakom ett matbord.

Om du, precis som jag, har en liten prins hemma och letar klädinspiration kan jag tipsa om bloggen Walter’s Little Wardrobe. På tal om kläder till de små har jag precis fått hem en beställning från H&M Baby Exclusive med lite nytt till sommargarderoben, bland annat dessa shorts och detta 2-pack t-shirts.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Anette says:

  tipsa gärna om fler snygga bågar och vart i gbg man hittar dem! precis som du, behöver jag boka in en synundersökning… vart går man? vem har bäst utbud i gbg?

 2. Terese says:

  Den där väskan! To die for! Riktigt snygg! Var så trött på vinrött ett tag men tror jag kommit över det nu. Glasögonen var superfina.

  Visar en lägenhet på bloggen idag som du nog gillar. Inte för att jag tänkte att du ville flytta till Malmö men sugen blir man allt. Och det är ju härligt med inspo.

  Ha en fin dag!
  Kram Terese


The wildest man in town