2017/04/08

Post 1781

Weekly Mix

8

4


2017

KategoriSvenskt Tenn har nylanserat Josef Franks textil Baranquilla som ritades 1943-45.

Jag hatar verkligen att träna. Jag vet – extremt omodernt att ha den inställningen men jag kan inte hjälpa det. Har alltid varit sådan och kommer kanske alltid att vara. MEN är det några som får mig att bli extremt pepp på träning är det paret Zackari Wahlström. Älskar deras inställning till träning och har sedan tidigare Kalles bok “Stark som en björn, snabb som en örn”, har beställt hans senaste bok “Starkare som en björn, snabbare än en örn“, följer med nöje Britas instagramkonto @i.hate.working.out och förra veckan släppte de podcasten “I nöd och lyft” med tillhörande youtube kanal. Helt sjukt att JAG sitter och kollar på hur Brita tränar marklyft och blir så sugen på att skaffa ett eget litet gym i närmsta garage, för att träna i grupp med någon galen skrikande instruktör tror jag aldrig att jag kommer göra igen. Har haft för många gymkort som gjort mig till gymmets bästa medlem (sett till hur mycket jag betalat per gång jag utnyttjat mitt kort) i mitt snart 29-åriga liv. Heja Brita & Kalle helt enkelt!

Hanna Stefansson har varit och hälsat på hos Thilde Maria som är floristen bakom Poppy Kalas. Ni vet de där buketterna som precis alla härliga danskor jag följer på instagram har och som jag tror att vi kommer se mycket mer av framöver. I vilket fall som helst önskar jag att jag kunde hoppa in i Hanna inlägg, så fint alltihop.

Igår släpptes den nya Ikea Stockholm kollektionen som är riktigt fin. Mina favoriter är rottingfåtöljen, soffbordet och den klassiska mattan i uppdaterad färgskala.

Elsa Billgren har påskpyntat med de finaste pappersäggen jag sett. Från danska bungalow tror jag, någon som sett dessa i Göteborg?

Sist men absolut viktigast av allt. Ta hand om varandra och våga ha ett varmt och öppet hjärta trots det som händer i världen just nu. Många tankar går till Stockholm och de drabbade denna dag ♡

Kommentarer

0

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The wildest man in town