2017/03/27

Post 1776

Weekly Mix

27

3


2017

KategoriVi behöver ett nytt matsalsbord och just nu står bordet Landala som Emma Olbers formgivit för Tre Sekel högst upp på “potentiella bord listan”.

Babes in Boyland har gjort ett fint reportage om Lisa Wikander som är skaparen bakom MES DAMES. Lite extra roligt tycker jag att det är eftersom att jag och Lisa är uppväxta på samma gata i Borås och har gemensamma vänner. Så kul att se vad hon gör nu och att hon skapar så fina grejer dessutom.

MeliMeli har flyttat in i sitt nya showroom på Artillerigatan 16 i Stockholm. Ser helt magiskt fint ut och ska absolut besökas vid nästa Stockholmstripp.

Elsa Billgren har varit och hälsat på hemma hos skådespelerskan Malin Crépin som bor så himla fint. Min drömlampa det där ju.

Har spanat på dessa kuddar från The Apartment i evigheter men inte lyckats bestämma mig för vilket mönster jag ska slå till på. Dessa val alltså..

Hoppas att ni har en fin start på veckan!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. sofia says:

    hej! kan jag fråga var Melli Melli lampan kommer ifran? Sa himla fin!! önskar dig en underbar dag! Titta gärna in pa min blogg om du vill ha lite inspiration. Kram //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

    1. Johanna says:

      Ingen aning! Kolla med Amelia 🙂


The wildest man in town