2017/03/20

Post 1772

Weekly Mix

20

3


2017

KategoriMåste tipsa om denna fantastiska lägenhet i Rörsjöstaden i Malmö som är till salu via Bolaget. Hittade till den via Mia Anderberg och har scrollat igenom bilderna så många gånger. Förutom att själva lägenheten är jätte fin tycker jag väldigt mycket om inredningen som känns väldigt Malmö. För det finns verkligen en Stockholm-, Göteborg- och Malmöstil kan tag intyga efter x antal timmar på hemnet.

Jag har följt Linn Eklund på instagram ett tag och sedan hon flyttade sin blogg till Elle har jag även börjat följa henne där. Älskar hennes uppfriskande och personliga stil samt hennes klipska ton.

Förra veckan bjöd Blomrum in till Italiensk frukost för att berätta mer om deras resa till de lokala odlarna i San Remo. Tyvärr krockade tiden med ett möte så jag kunde inte gå. Men jag har kikat in hos några som var där och det verkar som att de hade en bra morgon, tycker att Cattis bukett som fick följa med henne hem var himla fin.

Gissa vem som vann auktionen på denna barnstol igår. Jo men jag! För ett par hundralappar dessutom. Det kallar jag ett fynd.

Nu till en efterlysning som jag hoppas att ni kan hjälpa mig med på något vis. Vi och en till liten familj vill nämligen gärna hyra ett hus i Skåne eller på Gotland ihop i sommar. Det får gärna vara fint och trivsamt samt ligga i närheten av hav och härliga restauranger/fik. Kanske har du eller någon du känner det vi söker och skulle kunna tänka sig att hyra ut till oss (alltså fyra vuxna, två små barn samt två väldigt snälla hundar)? Hör i så fall av dig till mig på johanna@johannabradford.se. Håller tummarna!

Hoppat att ni har en fin start på veckan!

Kommentarer

8

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Malin says:

  Då blir en ju hemskt nyfiken hur dessa olika stadsstilarna ser ut? 😊

 2. Sandra says:

  Men kan du inte utveckla? Vad är typiskt Malmö Stockholm o göteborg? Sånt är så kul tycker jag. Förr i alla fall var det väl lite typiskt med teak samt mönstrade tapeter i retro stil i Göteborg men kan ha fel. Har inte sån koll

 3. ttstilse says:

  Du ser lika snygg ut som alltid.

 4. Nina says:

  Vi hyrde detta huset förra året på Gotland. Inte gångavstånd till restauranger och fik dock men vackert hus och vacker natur runt omkring:
  https://www.airbnb.se/rooms/6338593?s=zxozyjOJ

 5. Annica says:

  Vilken vecka? Har ett hus utanför Ystad
  Maila mig på oliver0619@hotmail.com
  Kram

  1. Johanna says:

   Har mailat dig 🙂

 6. Hanna says:

  Skriv gärna ett inlägg om de olika stilarna 🙂

 7. Emma says:

  Många fina tips! Och jag kan helt och hållet skriva under på det med stilarna i olika städer, hade varit kul att se din sammanfattning av det 🙂

  Du kanske redan fått tag i ett hus för sommaren, om inte så kan du höra med dem som har http://www.hyragotlandshus.se/ Vi kommer hyra av dem i sommar, och hon skrev till mig att hennes morbror hade hus som ännu inte var utannonserat. Så kolla vetja 🙂


The wildest man in town