2017/02/23

Post 1761

Weekly Mix

23

2


2017

KategoriDet här med att hålla koll på dagarna och mitt vanliga “bloggschema” är inget jag är världsbäst på just nu men det är ganska uppfriskande om jag får säga det själv. Det finns ju så många andra bloggare som kör listor på söndagar numera så jag kör min weekly mix när jag känner för det istället. Denna veckan blev det på en torsdag. Håll tillgodo!

MeliMeli fortsätter att lansera den ena fina soffan efter den andra. Senaste tillskottet är underbara Dahlia som är extra fin i rosa sammet.

Vi har precis bokat en resa till Köpenhamn i april för att fira en bästis som fyller 30 år. Jag är löjligt pepp och längtar så. Vi ska bo på SP34 som är ett av mina favorithotell i Köpenhamn, strosa runt, fira såklart och så hoppas jag på att Hanna är i stan och kan visa oss några godbitar och göra det vi är absolut bäst på. Äta frukost.

Jag blev så glad när jag såg detta hem som tillhör Tina Seidenfaden Busck, kvinnan bakom The Apartment i Köpenhamn. Älskar alla färger och mönster!

I år ska jag unna mig ett par nya solglasögon, har spanat på EoE´s bågar eftersom att de dels är snygga men också för att jag gillar företaget så mycket. De var nämligen pionjärer när de först lanserade en ekologisk glasögonkollektion. Numera är de flesta bågar ekologiska – designade i Norrland, tillverkade för hand i de italienska Alperna och helt återvinnings- och nedbrytningsbara. Heja dem och jag tror att jag har bestämt mig för modellen Örsten, ska bara välja färg nu.

Sist på bollen med att visa bilder från den här lägenheten som just nu är till salu via Vasastansmäklarna kanske. Men strunt samma. Den är så himla fin så den förtjänar all press den kan få och jag blev så förtjust i sovrummet. Gillar verkligen lösningen med att platsbygga både säng och garderober i ett. Och så fint att ha en färg på alla snickerier och en annan på väggarna. Här hittar du alla bilder!

Kommentarer

13

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Caroline says:

  Bra med en Kph resa i kalendern. Skriv om du/ni vill ha tips eller guidas runt, vore en ära:-) Ha det så bra,
  Kram C

 2. Så snyggt! Håller på och bygga övervåning och ska bygga “kattvindar” med speglar som man ska kunna pusha.. ☺ Hoppas jag iallafall ska kunna byggas.. 😆

 3. Johanna says:

  Va fin inspiration!
  En fråga bara: med vilken motivering vann personen vaserna på instagram? Du ställde en fråga som var et tävlingsmoment, alla ha svarat på den utom hon som vann… Känns ju lite suspekt. Det är ju som att anordna ett 100 meterslopp i OS och säga att den som är snabbast vinner, sen kommer någon inte ens i mål och sitter och gråter för att någon i familjen är sjuk.. Klart att det är synd om personen, men den kan ju i te tilldelas guldmedalj i 100m för den sakens skull. Känns som att bloggare tappat taget om tävlingarna och hysterin. Kunde i alla fall gå ärligt till. Jag trodde du var en sån som var ärlig… Du had eju kunnat ha ett tävlingsmoment där man skulle motivera “varför man vill vinna”, för det är ju det personen har svarat på. Synd att det gick så här ändå. Ett svar till de övriga deltagarna vore nig på sin plats. Det här är absolut inget PÅHOPP, jag gillar din blogg. Men när det går överstyr med tävlingar (där pengar är inblandade) tycker jag gränsen är nådd. Kram!

  1. Johanna says:

   Hej Johanna!
   Precis som jag skriver i inlägget är det en jury från Kähler Design som utser vinnaren. Jag är alltså inte inblandad i urvalet så jag har ingen aning om hur deras tankar har gått kring valet av vinnare.

   1. Johanna says:

    Nej okej, det förstår jag. Men känns ju ändå som att du borde ha så pass bra koll på att reglerna du/ni gemensamt satt upp följs.. Eller hur? Kan du stå för sådana samarbeten?

    1. Johanna says:

     Om Kähler har valt ut henne till vinnare står jag bakom deras beslut. Jag har helt enkelt inte tid att kolla igenom bidragen. Men skulle du vilja gå vidare med din åsikt ber jag dig kontakta Kähler.

 4. sofia says:

  Härliga bilder!Hugs from Zurich //Sofia ( http://www.sofiacm.com )

 5. Amanda says:

  Hej Johanna! Tack för mycket härlig inspiration. Min sex veckors gamla pojke har börjat samla på sig en hel del leksaker och gosedjur som jag funderar på hur jag ska förvara. Har du något tips på snygg förvaring som skulle göra sig bra i ett framtida barnrum? Kram

  1. Johanna says:

   Hej! Vad roligt att du gillar, tack! Spontant känns korgar som en bra grej och väggfasta hyllor. Har du sett afroarts korgar? några sådan kommer jag nog slå till på framöver. http://www.afroart.se/webshop/korgar

 6. Sofia Draco says:

  Hej!

  Hoppas din fredag har varit magisk! Jag investerade precis i ett par Garrett Leight! Eftersom jag bor i Kalifornien där jag använder dessa dagligen så är de en super bra investering!

  http://www.garrettleight.com/sunglasses/

  Tack för en superfin blogg! Min absoluta favorit!

 7. Charlotta says:

  Jag blev intresserad av solglasögonen. Vore kul att se hur de sitter på så visa gärna om du väljer att beställde dem 🙂


The wildest man in town