2017/01/08

Post 1740

Weekly Mix

8

1


2017

KategoriEfter lite uppehåll är det dags att ta tag i mina Weekly Mix inlägg. I vanlig ordning är det en mix av sådant som jag gillar och tänker på just nu. Håll tillgodo! 

Jag har tipsat om Elin Rencks blogg på The Way We Play tidigare men den tål att tipsas om igen. Dels för att de har flyttat till ett nytt hus och jag älskar när man får se glimtar från det, som denna bilden (min drömsoffa i kombination med tapeten gör mig typ knäsvag). Men också för att den känns så på riktigt på något vis vilket jag uppskattar när fler och fler bloggar går mer åt det censurerade och “perfekta” hållet.

Jag längtar så efter att kunna ha på mig jeans igen, för nej jag blev visst inte en sådan som kunde använda mina vanliga byxor med en gummisnodd i under graviditeten och inte såhär en månad efter att ha fött heller. Det får såklart ta den tid det tar men åh vad jag längtar. Funderar på att köpa dessa från & other Stories som “välkommen-tillbaka-till-jeans-livet-present”.

Hos Ulrika på Seventeendoors fann jag bilder från Karinas lägenhet i Berlin och jag håller med henne till fullo. Mer autentiska miljöer åt folket istället för stajlat in i minsta detalj.

Tycker så mycket om att följa Hannas liv i Köpenhamn via hennes blogg och önskar litegrann att jag också kommer bo där någon dag. Tills vidare nöjer jag mig att hälsa på henne och hoppas på att komma iväg snart.

Mimi Thorisson är en av de mest inspirerande matbloggarna jag vet och nu finns hennes kokbok French Country Cooking äntligen att köpa. Här finns en liten sneak peek på innehållet.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

 

Kommentarer

0

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The wildest man in town