2016/11/13

Post 1712

Weekly Mix

13

11


2016

Kategori155aca556023f49bc93daba9a8816814

Kimonos och morgonrock är mitt bästa hemmaplagg. Denna från Toast i sammet hade mer än gärna fått förgylla vinterdagarna hemma. Missa inte att kika i deras senaste lookbook “deep winter“, så mycket fint!

14421775748_0d93296744_o

Denna pistage och rosvatten pavlova med grekisk yoghurt, honung och fikon såg så himla god ut. Receptet hittar man hos Adventures in cooking.

msor2

Den absolut vackraste adventsljusstaken kommer från Munka Sweden och har stått på min önskelista i många, många år. Min svärmor har en och jag blir alltid lika glad när jag ser den.

03_0562-706x1024

The Apartment i Köpenhamn byter skepnad varje månad och i oktober såg det ut såhär, här finns fler bilder att kika på. Det som inspirerar mig och som jag tror att vi kommer få se mer av framöver är de röda inslagen. Jag som haft så svårt för rött i mitt egna hem känner mig helt plötsligt sugen på att ta in mer röda detaljer, så vid vårt Stockholmsbesök förra helgen fick faktiskt en röd sak från Svenskt Tenn följa med hem.

turban-stoneage

Ulrika på Seventeendoors tipsade om massor som föll mig i smaken i hennes November lista och jag känner mig lite avis på att hon har slagit till på denna cashmere turban från Rosie Sugden. Den har ju funnits på min önskelista sedan julen 2014 så kanske gör jag detsamma..

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Anja says:

    Men åh – den kimonoen <3

  2. Skulle gärna klä på mig både kimono och mössa. Inte samtidigt kanske… Kram till dig och tack för fin inspo

  3. Det är klart att du ska unna dig mössan nu när du har många kalla dagar i lekparken framför dig. Å jösses vad mycket det var jag behövde när jag väntade första barnet; varm dunjacka, varma skor etc Det gäller att passa på! 🙂

    Och tack för tipset om adventsstaken! Den är ljuvlig.

    Kram


The wildest man in town