2016/10/30

Post 1701

Weekly Mix

30

10


2016

Kategorijulstjarna

I onsdags hade Anna Gouteva och Blomsterfrämjandet pressvisning i Goutevas ateljé i Malmö. Fullt fokus låg på julstärnor, vilket jag faktiskt inte är ett så stort fan av men när jag fick se denna bild kände jag att jag kanske kommer slå till på en julstjärna eller två lagom till advent.

mother-nap-01

Eytys har i samarbete med Net-a-porter gjort sin signatur sneaker “Mother” i midnattsblå sammet. De i svart mocka har jag sedan innan och älskar så jag var givetvis tvungen att slå till på dessa.

naturvaggan

För ett tag sedan köpte jag denna vagga som kallas naturvaggan till Baby Bradford. Hade spanat på den länge och beställde den från en dansk webshop. När den väl kom hem började jag tveka, kanske var den för “naturig”? Men så såg jag denna filmsnutt hos @jsliv och i samma sekund bestämde jag mig för att behålla den. Nu hoppas jag bara på att vi hittar en bra regel i taket att fästa den i.

368a2520-2-1200x900

MeliMeli har utökat sitt sortiment med sängkläder i percale.

skanska_kristin_lagerqvist-2

Och här tipsar Kristin om hur man får till en tavelvägg. Visste ni förresten att det är jag som står där i bilden?

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Lina says:

  Hade en liknande vagga till min mini! Så galet bra. Hängde bredvid sängen så det var bara att vagga henne till sängs när man själv låg i sängen. Så helt rätt beslut att behålla den!

 2. Isabella says:

  Letar ihjäl mig efter en naturvagga! Får man fråga vilken hemsida du beställde den ifrån?

 3. Lea says:

  Looks nice! Do you know where the golden frame is from?
  Love that💜💜💜.
  Thank you

 4. Lea says:

  Looks nice! Do you know where the golden frame is from?
  Love that💜💜💜.

  1. Johanna says:

   No idea I’m sorry! But ask Kristin at Krickelin.


The wildest man in town