2016/10/16

Post 1691

Weekly Mix

16

10


2016

Kategoriss1

House of Philia skrev så fint om Villa Solsätern från 1912 som tidigare tillhört hennes föräldrar och som nu är till salu via Fastighetsbyrån i Västerås. Jag var såklart tvungen att klicka mig vidare till mäklarannonsen och fastnade länge vid alla fina bilder och kunde inte låta bli att drömma om att själv få bo i en sådan här Jugendvilla en dag.

img29-hires

Via Trendenser hittade jag till Svenskt Tenn Magasin som bjuder på massor av läsvärda artiklar, bland annat med Carina Seth Andersson som är skaparen till den omåttligt populära vasen Dagg.

Processed with VSCO with f2 preset

Josefine Hååg har gjort ett himla snyggt soffbord och berättar om hur hon gick tillväga i detta inlägg.

hmprod-5-640x749

H&m home har fyllt på sin premium quality kollektion och jag kan varmt rekommendera dessa påslakan. Har dem i både ljusgrått och mörkgrått och de blir bara snyggare med åren. Önskar att de gjordes i babystorlekar också.

nominera_arets_inredningsblogg_57fa909eddf2b31735ccbfa4

Det har blivit dags att nominera Årets bästa inredningsblogg 2017 till nästa Elle Decoration Design Award. Jag var ju en av de 10 finalisterna förra året och skulle bli himla glad över att få komma med bland landets 10 bästa i år igen. Vill du nominera mig gör du det HÄR. De bloggar som föreslagits flest gånger går vidare till finalen så varje nominering räknas.

Tusen tack på förhand!

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Lina says:

  Tips på mjuka linnelakan till baby, de har NG baby i deras sortiment! Min lilla tös har en uppsättning:)

  1. Johanna says:

   Har dom? Det ska jag kika på. Tack snälla för tips!

 2. Petra says:

  Du får köpa ett vuxenpåslaksan och sy om till två små, det gjorde jag ??

  1. Johanna says:

   Ja den tanken har slagit mig, får nog bli så 🙂

 3. Helena Köhl says:

  Du får gärna nämna att det är jag som fotograferat Villa Solsätern.

  Med vänlig hälsning Helena Köhl med bloggen Drömhus


The wildest man in town