2016/10/09

Post 1686

Weekly Mix

9

10


2016

Kategorimed14a9dbc66c3d473ab6260fb7608a2242

Veckans finaste kök finns i en våning på Grevgatan i Stockholm som är till salu via Per Jansson.

montdor2

Har ni aldrig värmt en Mont d’or ost i ugnen med vitlök och vitt vin tycker jag att ni ska göra det illa kvickt. Så galet gott! Recept hittar ni hos Mimi Thorison.

10963_096da7c986-ghost09b_2-ghost-09-loveseat-copy-zoom

Förra veckan fick en Loveseat från Gervasoni flytta hem till oss och jag är löjligt nykär i denna fåtölj.

162187f113008_1

Något annat som gärna hade fått flytta in hos mig är dessa boots från Alexander Wang som jag sprang på sist jag var på NK. Perfektion och kärlek vid första ögonkastet. Fick dock sansa mig när jag såg prislappen. Men drömma kan man ju alltid göra..

londonflowershop

På tal om drömmar så håller Beth Kirby som driver Local Milk en workshop i London i januari nästa år. Hade mer än gärna åkt men tyvärr passar inte timingen med kommande bebis riktigt. Hoppas på att någon annan blogg- eller frilanskollega åker så att jag kan hålla koll via instagram.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Här hemma är det ständiga bråk om vem ska slappa i vår Love seat… Grattis till ett bra köp! Älskar vår!
    Kram

  2. Ja köket kvalar verkligen in på listan med de finaste som synts i veckan. Dock hakade mitt öga upp sig aningens lite på lamporna som ju inte hänger symmetriskt liksom… säkert en onödig och oproffsig tanke och kanske helt fel tänkt av mig. Men ändå 😉

    Hoppas kommande vecka blir en av de bättre för dig, för mig och för oss alla!

    kram

  3. Sofia says:

    Hej! Gillar verkligen din blogg! Jag läser den alltid i mobilen. Tyvärr tar den otroligt lång tid att ladda. Det dyker upp en bild, sen är det bara vitt. Sen försvinner allt och det står ofta att sidan laddas igen för det inträffade nåt fel. Sen kommer en bild igen, men resten är bara vitt osv. Så synd :(. Som du säkert vet så orkar en surfare i genomsnitt bara vänta 5 s innan man surfar in på en annan sida, vilket jag också gjort många gånger. Är det något som går att se över från ditt håll? Vad kan det bero på?
    Mvh Sofia


The wildest man in town