2016/10/02

Post 1679

Weekly Mix

2

10


2016

Kategoristill-life

I veckan har Pia Ulin haft en workshop i Barcelona för fotografer. Min frilanskollega och vän Kristin har varit på plats och det har varit så kul att följa henne och henens magiska bilder. Nu ser jag med spänning fram emot att få sitta med en kopp kaffe och en kardemummabulle vid hennes matsalsbord och gå igenom allt material. Tror nämligen att det finns massor av magiska bilder i hennes dator efter den här resan.

img_4080

Av någon konstig anledning har vi aldrig haft ett våffeljärn här hemma men det blev det ändring på i veckan, med besked. Jag slog till på ett dubbeljärn och är så sugen på våfflor nu så att jag knappt kan tänka på något annat, bilden har jag lånat från Emmas Vintage.

27092016-27092016-mx8a2516-3

Sofia på Mokkasin har precis flyttat till en helt egen blogg adress. Jag älskar de stora bilderna och att allt i Mokkasins universum finns samlat under ett och samma ställe.

skarmavbild-2016-09-18-kl-16-50-00

Vi behöver investera i en ny säng, har inte bestämt oss för vilken riktigt än så har ni några tips tas de tacksamt emot. Förutom säng vill jag ha en klädd sänggavel och via Ulrika hittade jag till In your dreams interior som tillverkar så fina.

img9839rev

I veckan hade Kvänum pressvisning för sin nya köksserie Cool Classic som de beskriver såhär: En mix av modernt och klassiskt, ett sobert och flärdfritt kök i den klassiska shakerstilens anda, bara lite rockigare. Snyggt tycker jag, speciellt med kalkstensskivan och kul med de nya kulörerna skog och hav.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Ekenäsliv says:

  Älskar våfflor:)
  Fick ett dubbeljärn i födelsedagspresent i somras!
  Satt ute och åt frasiga våfflor igår, ljuvligt gott och solen sken.
  Tur vi passade på för idag kom höstrusket till östkusten 🙂

 2. Stina says:

  Vi gick till ett ställe som heter sova, det är en kedja så finns säkert någon på lagom avstånd. Jag tyckte det var superbra. Personalen var kunnig och underhöll vårt barn när vi blev runtvisade. När vi bestämde oss för en lunchpaus och sen komma tillbaka (pga hungrig 2åring) bjöd de på lunchen (ät var ni vill och ta med kvittot så får ni tillbaka pengarna). När vi provade sängarna kom en kiropraktor och kollade så de verkligen passade våra ryggar mm. Jag har inget med sova att göra annat än erfarenhet som väldigt nöjd kund. De bar den dessutom upp till övervåningen i huset vid leveransen trots att det inte ingick egentligen, tror det hette leverans till tomtgräns. Om jag hade valt idag (snart 4 år senare) hade jag valt exakt samma säng (Jensen) men 2.10 bredd. Vi tog 1.80 vilket funkade jättebra men nu har vi snart 2 barn och det blir trångt i sängen ?

 3. Agnes says:

  Hej.
  Den gröna färgen på kvänums nya kök är himla fin! Det är väl förstås inte så att de släppt färgkoden för färgen?

  Mvh
  Agnes

 4. Ella says:

  Har ni sålt ert hus?

 5. Ebba says:

  Vad gäller säng är det det egentligen viktigaste att en avsätter tid för att verkligen prova – och att en tar hjälp av personal för att hitta en skön jäkel! (Har jobbat med detta, och det är många saker att ta i beaktning, så 100% värt att ta hjälp!) Och så bör ni undvika memoryskum så länge ni har bäbis, pga. kvävningsrisk. Fråga många frågor ba och känn efter, så ska det gå fint. Sen går ju att göra fint av även den trökigaste av sängar. Sånt är ni ju bevisligen rätt flinka på. IKEA har åtminstone bak nåt år i tiden haft otroligt bra value for money, om en säger.


The wildest man in town