2016/09/18

Post 1665

Weekly Mix

18

9


2016

Kategoribabes_in_boyland-sandberg_wallpaper_ava-8-2

Matilda på Babes in Boyland har tapetserat sitt sovrum med Ava från Sandberg. Älskar kombinationen med senapsgult såhär!

108696-bestick-st-moritz-bl_-1814-1_1-1

Jag har spanat på bestick från Oscar & Clothilde.

hanna_stefansson_a_wednesday_in_copenhagen_kopenhamn_granola_torvehallerne_16

Min vän och kollega Hanna Stefansson följde sina drömmar och har precis flyttat till Köpenhamn. Förra veckan kammade hon dessutom hem priset som årets modebloggare på CHICest Party. Så himla välförtjänt! Nu längtar jag efter att hälsa på henne i hennes nya stad.

Processed with Snapseed.

Amelia Widell har veckans finaste bukett på sitt soffbord.

image-33

Och så följer jag Elin Nords köksrenovering med spänning. Även fast det inte är helt klart än är det hur fint som helst och kulören på luckorna är ren och skär perfektion om man frågar mig.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Att följa sina drömmar… Jag önskar vi alla vågade och tog chansen nån gång 🙂 Heja!
  Du har verkligen samlat vackra färger och en fin känsla i din mix Johanna ?

 2. Elhiin says:

  Hej Johanna (och alla andra som ser det här inlägget!) 😀

  Vi behöver din/er FEEDBACK för att bli bättre!

  Vi är ett gäng studenter på Hyper Island i Stockholm som läser en kurs i att starta och driva ett helt eget digitalt inredningsföretag! Vi börjar från scratch och följer principen ”learning by doing” och behöver all hjälp vi kan få i feedback så vi kan bli bättre i det här skolprojektet!

  Vi har idag lanserat Myndir.se, ett helt nystartat inredningsföretag som jobbar med att skapa personliga familjeträd i poster-format. Vi är lite som släktforskning fast med snygg, modern design.

  Vi är superpepp på att höra vad NI tycker! Är det vi gör roligt? Är posterna snygga? Tråkiga? Kan vi förbättra hemsidan? Mejla oss (contact@myndir.se) eller skriv vad ni tycker på våra sociala medier @myndir.se och https://www.facebook.com/myndir.se/?fref=ts och hjälp oss så vi kan bli bättre!

  Självklart premierar vi er som hjälper oss! Den som kommer med den bästa feedbacken som vi också kan implementera och bli bättre av får en helt egendesignad poster av oss!

  Stötta en staplande stundent påväg mot ett första eget företag och ni gör vår dag! Tusen, tusen, TUSEN tack! Vi uppskattar ALL feedback! <3 <3 <3 Kramar Elhiin, Sevgi, David och Jacob


The wildest man in town