2011/06/13

Post 338

Weekly mix

13

6


2011

KategoriYtterligare en vecka har passerat, men inte vilken vecka som helst utan en vecka fylld med spännande dagar och möten med människor och vänner som inspirerar mig massor. Jag känner mig oerhört peppad och är fylld med positiv energi och idéer. Nu kör vi!

Min senaste förälskelse i lampväg är denna fina designad av Mark Eden Schooley. Såklart finns den att skåda och köpa på Artilleriet.

Le Parfait släppte ett nytt nummer av sitt e-magasin som finns att bläddra i här. Jag älskar! Igår lagade jag citron och -örtkycklingen med sparrispotatis och sommarsallad. Mmm så gott det blev!

Jane Birkin inspirerar mig, älskar hennes utsvängda jeans, luggen och så korgen. Dessutom verkar hon ha ett hjärta av guld. Trots att hon fick den tjusiga Birkinväskan uppkallad efter sig övergav hon inte sin älskade korg. Jag vill ta efter henne och kommer unna mig en fin korg att ha nu i sommar!

Muggarna från Åsa Lindström har jag trånat efter länge. Ända sedan Weronica visade upp sina fina muggar sommaren 2008 har jag varit fast besluten om att jag en dag också ska stå där på Hablingbo Crêperie på Gotland och välja länge och väl vilken som ska få följa med mig hem. Kanske skulle man ta en tripp till Gotland i sommar ändå?

Lördagslunchen bestod av rostade mackor med mozzarella, skivade jordgubbar och basilika. Som sällskap hade jag nya nummer av Form och den norska utgåvan av Elle Decoration.

httpv://www.youtube.com/watch?v=1_QO8LoGNpc

Min fina vän C tipsade mig om dessa härliga videosnuttar som EF låtit spela in i storstader världen runt. Paris är min favorit! Kolla in här för att se de andra filmerna.

Hoppas att ni har haft en fin vecka. Kram Johanna

Kommentarer

9

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Sofia says:

  Oh så fint Johanna!
  Den där lampan har jag också på önskelistan…Fast lustigt nog kan så enkla sakerna (fast de är de vackraste) kännas så in i vassen dyra…
  Och NUUU måste jag boka sommarens tripp till Paris!!!
  Kram och ha fina veckan!

  1. Tant Johanna says:

   Tack Sofia!
   Ja, dyr är den.. Lite väl dyr kanske, men fin 🙂
   Kul att åka till Paris! Jag vill också!
   Kramar tanten

 2. Vad lätt det var att kommentera! Inga konstiga kontrollord eller så. Bara tjoff in med kommentaren 🙂 Så vill jag också ha fast det funkar väl inte var som helst 😉 typ blogspot…

  1. Tant Johanna says:

   Haha, ja det är skönt!
   Det är lite smått jobbigt när det är en massa kontrollord, mailadresser och annat som ska skrivas i.. Men är är det lätt som en plätt 🙂

 3. Sanna says:

  Åh tack för ” Le Parfait” tipset, hur har jag kunnat missa det??

  1. Tant Johanna says:

   Varsågod! Nu har du några nummer att ta igen. Riktigt bra 🙂

 4. Helen Ström says:

  Såg Jane Birkin på stan häromdagen! Hon är lite äldre men inte så mycket i stilen i sina baggiga jeans ryggsäck och gympadojor, och hon utstrålar något verkligen intressant och varmt.
  Fin blog du har här!
  Hälsningar från Paris.
  Helen

  1. Tant Johanna says:

   Gjorde du? Men så kul 🙂
   Tack! Kul att ha en läsare från Paris.
   Kram Johanna

 5. Tänkte bara tips om att Åsa Lindströms muggar även finns på Blås&Knåda (http://www.blasknada.com/index.php) i Stockholm. När jag var där (över ett år sedan) hade de hyfsat stort sortiment av hennes muggar. Säkert inte alls samma sak som att köpa på Gotland, men ett alternativ kanske? Här är hennes medlemssida:
  http://www.blasknada.com/medl/index.php?l=2.44


The wildest man in town