2016/01/17

Post 1486

Weekly Mix

17

1


2016

Kategorimvh-januari-20153-865x1153

Kvinnan som bor i detta huset, nämligen Malin Wikerberg, är tillbaka efter en bloggpaus vilket jag blev väldigt glad över. Älskar hennes inlägg!

TORHAMN_kök-4

I februari lanserar IKEA många nyheter som andas tradition och hantverk. Ett exempel är köksfronterna TORHAMN i shaker-inspirerad stil.

keramik

Idag lanserade Enstöm & Blom sin webshop. Där man kan köpa handgjord keramik, bruksföremål och inredning.

4547743

Det drömmigaste objektet til salu just ni ligger på Uggelviksgatan i Stockholm.

VARDAGENkokshandduk

Ännu en IKEA nyhet är serien VARDAGEN som består av textilier, tillbehör och redskap av högkvalitativa material som tål att användas varje dag. Hurra för det! Här hittar ni fler superfina bilder.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Wow, Ikea slutar aldrig att förvåna än, helt fantastiska luckor ju!

  /Gabriella

 2. Elin says:

  Hej Johanna!

  Jag o min sambo är så sugna på att köpa hus, ungefär där ni beskriver. Vi jobbar båd (läkare och ekonom i början av sina karriärer) men förstår inte hur vi ska göra för att ha råd att köpa hus, typ, inom tio år. Trots ganska bra länder är det ju svårt att spara ihop de summor som hus i Göteborg kostar och vi har aldrig ärvt eller fått några pengar. Ifall KI har gjort det förstår jag ju såklart ifall det är privat, men vi undrar hur man gör för att ha råd med sitt drömhus? Hur har ni gjort eller kan ni tipsa på hur man ska lösa det? Våra föräldrar köpte hus en bra bit utanför Göteborg när de var unga och då kunde man ju spara ihop till det trots att de själva heller inte hade fått pengar på annat håll. Vi hade varit så otroligt tacksamma för konkreta tips, eftersom ni är två personer i samma ålder som vi och som har lyckats göra precis det vi vill göra. Kram!

  1. Johanna says:

   Hej Elin!

   Jag är verkligen ingen expert på området spara pengar, men det finns ju flera vägar man kan gå. Aktier, sparande, bostadskarriär, hårt jobb, tur m.m. Kanske är en kombination bäst! Utan att gå in på vår privatekonomi har vi gjort bra placeringar, jobbat hårt samt renoverat och sålt 4 (snart 5) lägenheter de senaste 5 åren. Det är varit ganska slitsamt men så värt det eftersom att vi hela tiden har haft som gemensamt mål att kunna köpa det där huset.
   Stort lycka till!

   1. Elin says:

    Hej och tack för svar! Ja bra placeringar hade ju varit jättebra, det var ju tex just det jag undrade över, vi vet bara inte hur man ska göra. Men jag tolkar detta som att det inte blir mer konkreta råd än så? Tack ändå isåfall! Vet ni var man kan vända sig då för mer konkreta tips? Vi vet ju att man kan placera, aktier osv, vi har bara ingen aning hur och vill så gärna kunna köpa hus inom några år.

    1. Johanna says:

     Ett tips är att kika in på avanza eller prata med er bankman. Lycka till!

 3. Malin says:

  Alltså älskade Johanna, dina ord. Bästa peppen från allra bästa du. Varmaste tack! Knus och kærlighed och ses snart.


The wildest man in town