2016/01/10

Post 1478

Weekly Mix

10

1


2016

KategoriEfter lite uppehåll är det återigen dags för en Weekly Mix. Precis som vanligt är det en mix av sådant som jag gillat från den gångna veckan. Hoppas att ni också gillar!

2livethemma-1200-1000x1395

Sofia på Mokkasin gästbloggade om denna härliga frukost hos IKEA Livet Hemma.

farg-pure_och_orginal2

Till er som är intresserade kan jag varmt rekommendera denna artikel hos Kloka Hem om att måla miljösmart och hälsosamt.

29291317_066_b

Har ni sett alla fina soffor som Anthropologie har i sitt sortiment? Jag är lite kär i denna.

Skärmavbild 2016-01-10 kl. 15.08.23

Precis som Elsa har jag ätit årets första semla, eller jag har faktiskt redan hunnit klämma i mig tre stycken den här veckan om jag ska vara ärlig. Det absolut godaste bakverket som finns om man frågar mig. Möjligen delad plats med citrontarte men det är ju en helt annan grej. Får se hur många det blir innan säsongens slut. Jag är himla glas över att jag kommer spendera några dagar i Stockholm i februari för då ska jag äta Vete-Kattens semlor så att det står härliga till. De är helt klart de bästa jag ätit!

1c343830eae288f0d4693b7043dd4ab3

Yes indeed!

tumblr_niey5qdOJ11qh9n5lo1_500

Flätan, jackan, halsduken – ja tack!

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Andrea says:

  Ååå anthropologie beställer jag ofta ifrån både högt och lågt. De har verkligen mycjet fina och lite orginella grejer. Mycket bra böcker o kläder med 🙂

 2. Lund Johanna says:

  Så är det är ok att börja med semlor nu alltså, halleluja! Jag är dock lite ledsen att erkänna det, men den där semmelwrapen från Tösses blev dessvärre en favorit hos mig. Så jag ska försöka värka i mig sådana under säsongen tänkte jag. Fast det är lite krångligt att ta sig dit så fort det ska ätas så det blir nog x antal vanliga också.

 3. Nette says:

  Och stövlarna – tack!

 4. Clara Kron says:

  Fin mix! Måste verkligen ställa mig och baka semlor jag med, innan längtet blir för stort. Förra året var Vetekattens också en favorit men så gick jag och blev vegan och nu börjar jag nästan ångra mig när jag ser den där pösiga grädden …

 5. Lin says:

  Tösses vanliga semla är min favo i sthlm. Därefter vete-katten och sen Älvsjö kondis!


The wildest man in town