2011/06/06

Post 333

Weekly mix

6

6


2011

KategoriHärliga långhelg och vilken värme vi har haft! Nu måste sommaren vara här på riktigt. Vi har mest bott in oss i lägenheten, lagat massor med god mat, bakat och tagit kvällsdopp i havet.

Älskar denna bilden! Ett gäng härliga kuddar räcker för att få till en sommarkänsla på uteplatsen.

Efter att bästa Kviddevitt by elle tipsade om denna fina byxdress sprang jag in på närmsta h&m med trendavdelning och hittade till min glädje en i min storlek. Jag har levt i den hela helgen så det klassas som ett riktigt bra köp. Tack för tipset Elle!

Decor8 visade denna fina bilden och tipsade om Martha Stewart´s dip-dyed baskets. Ännu ett DIY projekt att sätta upp på listan alltså.

Lidewij Edelkoort var på besök i Stockholm för att hålla ett trendseminarium, Lotta Agaton var där och delar med sig om vad som sades här. Mycket intressant läsning!

Kvällspic från vårt sovrumsfönster! Behöver jag säga att jag trivs som fisken i vattnet? Underbara fönster och ser ni så fin fasaden är på huset rakt över gatan?

Jag tycker att vore det lite festligare om vi fortfarnade körde omkring i sådana här bilar.. Kanske inte något att pendla med varje dag i veckan men att finåka med på söndagar vore något.

Hoppas att ni har haft en fin vecka. Kram Johanna

Kommentarer

10

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Jakobsson_10 says:

  Åh vilka härliga bilder! Vad heter färgen ni har på sovrumsväggen? Mycket tjusig!! Tack för en fantastisk blogg som man blir så glad av att läsa!

  Vänliga hälsningar Elin

  1. Tant Johanna says:

   Tack! Färgen på sovrumsväggen är från alcro och heter krita. En vit färg som är bruten med lite grått. Jag är mycket nöjd över valet 🙂

   Ha det fint!
   Kram Johanna

 2. www.kviddevitt.blogspot.com says:

  Varsågod för tipset! Och tack snälla du för utrymmet och länk 🙂 Visst är den bara för fin den där suiten?

  Jag har en fin vecka, tack. Hoppas du med. Njuter av alla fina bilder från er lägenhet. Så jäklasnyggt med det gamla fönstret i hallen och den gamla dörren i rummet som blev två. Och golvet sen. Ett HELT nytt uttryck på lägenheten. Way to go!

  Kramar i massor fina du. Ses snart? Hoppas…

  1. Tant Johanna says:

   Det var det minsta jag kunde göra 😉 Det är underbar! Vill dock att det ska bli lite varmare igen så att jag kan använda den..

   Tack för dina fina ord om lägenheten 🙂

   Kram kram

 3. Oj vilken fin byxdress! Hade varit perfekt nu när det är så varmt. Himla fint ni har i sovrumsfönstret också förresten. Förstår du blir lycklig av utsikten : )

  1. Tant Johanna says:

   Visst är den fin! Väldigt behaglig att ha varma dagar (som jag hoppas att vi får tillbaka snart)
   Tack snälla du 🙂

 4. Hanna says:

  Lägg av va jag håller med !! Skulle mycket hellre se att det stod ett gång gamla veteranbilar parkerade utanför fönstret.. hade varit fantastiskt. Lägenheten är verkligen superfin!! Älskar köket, golven och dörren!
  kram

  1. Tant Johanna says:

   Ja, visst hade det varit trevligare! Tack 🙂
   Kram

 5. Frida says:

  Tack för en fin och inspirerande blog som jag just har upptäckt! Martha Stewart alltså…? Nice!

  1. Tant Johanna says:

   Tack själv Frida! Kul att du kikar in 🙂


The wildest man in town