2015/11/23

Post 1433

Weekly Mix

23

11


2015

KategoriEn dag för sent men vad gör det. Här kommer veckans Weekly Mix!

detsitterivaggarna

Ikväll kl 20.00 är det dags igen för ett av mina absoluta favoritprogram, Det sitter i väggarna, på SVT1.

22777766809_1d4cdd557b_k

Ljusstakarna Gloria från Klong gör sig himla fint hemma hos Elsa Billgren. Jag har satt ett strängt förbud för fler ljusstakar hemma hos oss men dessa får mig att kanske vilja släppa på det förbudet lite.

296_7d1e59c53a-sgaw15_web2_1325-big

Jag drömmer ett fint cashmere set från Soft Goat att glida omkring i hemma nu när kylan har slagit till.

huvudbild.jpg-1905077869-rszww1170-80

När jag såg detta lilla hus till salu i morgonens bostadsbilaga höll jag på att sätta kaffet i fel strupe. Vilken dröm att få ta sig an denna gamla vattenfabrik på Tjörn! Objektet säljs som en tomt men jag hoppas innerligt att köparen bevarar den gamla fabriken på något vis.

hanna_stefansson_berlin_3a

Jag blev så inspirerad av bilderna från Hannas vistelse på Soho House i Berlin och önskar att jag hade stora fönsterpartier som jag kunde pryda med hotellgardiner såhär.

Hoppas att ni har en fin start på veckan!

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Maria says:

  Bästa programmet och så härliga programledare. Vi renoverar ett äldre timmerhus och det är kul att få en del fina tips kring byggnadsvård samtidigt. Och vilka historier de får fram, som sitter där i väggarna! Underbart.

 2. seventeendoors says:

  Vilken härlig mix! Och bättre en dag sen än ingenting alls… Good enough som jag brukar säga till mig själv.
  Kram!

 3. Tack för härlig inspiration i vanlig ordning!

  Kram Anette

 4. sandra says:

  Gillar med programmet men hade vatt roligt med lite mer byggnadsvård…Se om ditt hus som gick på svt för kanske 5år sen var med var riktigt bra.
  hade vatt intressant o veta vad du hade haft för idéer för vattenfabriken. Interiören var ju i mina ögon riktigt läskig ☺ men det mesta du rör vid blir ju guld.


The wildest man in town