2015/10/18

Post 1400

Weekly Mix

18

10


2015

Kategorituvalisa_Kristin_-lagerqvist-4600

Som ni kanske redan vet har Krickelin flyttat, jag har inte varit och besökt henne än men jag lääängtar. Ser så himla fint ut!

johannabradford_fleamarket

 Just nu har jag en hang-up på stenar och kristaller så jag blev helt till mig när jag fick syn på denna samling på antikmarknaden i Nice.

hakan_ullevi

Håkan Hellströms konsert på Ullevi den 7 juni 2014 var en av de bästa konserterna jag någonsin sett så när jag hörde att han skulle spela där igen nu i sommar var det ingen tvekan om att jag ville dit. Som tur var fick vi tag i biljetter. Hurra vad roligt det ska bli!

c2189fc0589f0342aa0ae834086d39b1

Jag är som sagt på jakt efter en matta till vårt vardagsrum. Vet inte riktigt vad jag är på jakt efter men jag intalar mig själv att när jag hittat den rätta kommer det kännas rätt. Denna fina hittade jag via pinterest.

Rebecca-Atwood-2

Just nu längtar jag efter att få komma iordning i rummet som ska bli mitt kontor här hemma. I dagsläget agerar det mest förråd om jag ska vara ärlig men nästa vecka ska det röjas ur och så ska jag bara bestämma mig för en kulör på väggarna, måla och till sist piffa. Tills dess pinnar jag på i mitt workspace board och har denna bild från Rebecca Artwood’s studio som målbild.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

 

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Klara says:

  Krickelins dagräd har varit min favoritmöbel sedan första gången jag såg den för drygt ett år sedan, så himla fin! och vad kul att du visar upp kontoret, hoppas man får se en bild när du kommit i ordning också, det ser ut som att det kan bli himla fint.

 2. Vilken dag har ni biljetter till? Vi har till den 4:e. På något sätt ville jag egentligen inte gå, kan det bli en ännu mer magisk afton än förra sommaren men samtidigt kan man ju inte missa det.

  kram!

 3. hanna says:

  blev helt kär i denna matta! var tvungen att skriva och fråga lite om den, handgjord i Afghanistan 100 %ull och vacker som en dag. den hade varit perfekt om det inte varit för det nätta priset av 81’000 riksdaler =(

  1. johanna says:

   Ojdå! Då är det bara att slå till alltså 😉


The wildest man in town