2015/10/11

Post 1393

Weekly Mix

11

10


2015

Kategori4eia5e64fnurpheu.skanstorget3_mg_8516

Just nu är dessa 34kvm på Skanstorget här i Göteborg till salu. Älskar stylingen av Joanna Bagge och Frida Schuler.

hanna_stefansson_pompadour_2

Hanna Stefansson tipsade om Pompadour häromdagen och nästa gång jag är i Stockholm ska jag verkligen försöka få till en lunch där, ser ju superfint ut!

43A5699-1024x682

Jag håller med Amelia! The Way We Play’s senaste small talk med Ellen Dixdotter var något utöver det vanliga. Så inspirerande hem, person och klädstil!

6f0aabf6f01846b29ee1b2b608412760

Väggspegeln Randaccio från Gubi är en nyhet hos Artilleriet. Den designades av Gio Pontis 1925 för sitt eget hem på Via Randaccio i Milano och ett exemplar hade mer än gärna fått hänga i mitt hem också.

annagillar_instatips

Anna Gillar har börjat med en ny kategori där hon tipsar om sina instagramfavoriter från den gångna veckan. Rolig idé och inspirerande tycker jag.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Linnea says:

  Hej Johanna!
  Jag har en fråga till dig som inte har med detta inlägg att göra egentligen, men hoppas du kan svara ändå. Jo, tidigare har jag sett att du i er hall har/har haft en vitt hatthylla/kapphängare med ankarkrokar, klassisk modell. Var har ni köpt den?
  Tack på förhand!!
  //Linnea

  1. johanna says:

   Hej Linnea!
   Den är gammal och ärvd men jag tror att Byggfabriken har något liknande.

 2. Linnea says:

  Tack för svar!

 3. Ebba says:

  Johanna!
  Har följt din blogg länge, länge och älskar verkligen din stil. Jag har en fråga angående färg som jag skulle bli så glad om du ville svara på.

  Jag ska måla om en sekelskiftesvåning med väggpanel, som bilden i inlägget med spegeln, men min är något enklare utan “krusiduller”. Tänker mig någon grå/beige/grön i din stil. Tror du det blir fint att måla i samma färg, eller ska man göra panelen mörkare eller ljusare än väggen? Matt vägg och blank panel? Några tips? Är glad för alla tankar!

  Tack på förhand!
  Ebba


The wildest man in town