2015/10/05

Post 1384

Weekly mix

5

10


2015

KategoriVi nu inne i oktober månad och jag kan inte låta bli att tänka på hur fort tiden går. Var det inte sommar nyss? Känns helt knäppt att det är andra advent om två månader. Ja jag vet, så tantigt att hålla på och tjata om tid. Här kommer en Weekly Mix istället!

10069656406_5a76206496_o
Kanelbullens dag idag! Ni har väl ätit en? Fler bilder och recept hittar ni hos Linda Lomelino.

Vaser-Josef-FrankNyponkvist2-1024x533

Svenskt Tenn lanserar i samband med utställningen 100 vaser med blommor i fem vaser som Josef Frank ritade år 1957 och som nu har tagits i produktion av Skrufs Glasbruk. “Vaser kan man aldrig få för många, ty vasen måste vara vald till blommorna; de kommer annars inte till sin rätt. Man borde därför ha nästan lika många vaser som det finns arter av blommor” – Estrid Ericson, 1940.

Vilka kloka ord av Estrid, jag skriver under på varenda ett! Blir nästan ledsen när jag ser blommor placerade i fel sorts vas och har definitivt sett nog av den omåttligt populära vasen Dagg med korta tulpanbuketter i.

ebd634a5a728fcbb19c6e8d527539019_h1460w980_crop
Jag spanar på denna mockakjol från Wood Wood. Tror att det hade blivit välanvänd investering.

BathKit_CoffeeMeadow

Att jag är en förpackningsnörd av rang är ingen hemlighet. Är förpackningarna fina och innehåller ekologiska hudprodukter finns det inget som kan stoppa mig från ett köp. Jag har precis hittat till FIG+YARROW och vill genast klicka hem detta kit.

thumb_2856067_2000x2000

Jag är på jakt efter en ny matta till vårt vardagsrum och blev nyfiken på att se mer av denna som är en del i samarbetet “Wrong for HAY”. Tipstack till Frida!

nyny20150514-MX8A60351200-1000x667

Sist men absolut inte minst! Kommunstyrelsen i Katrineholm har beslutat att riva den gamla skolan vid Djulö i Katrineholm. Ett beslut som känns helt befängt om jag får lägga mig i. Läs mer hos Sofia på Mokkasin som är med och driver debatten mot rivningsbeslutet och tycker ni som jag kan man ansluta sig till Facebook-sidan Rädda Djulö gamla skola.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Maja says:

  Jag unnade mig ingen kanelbulle på dagen men din bild tvingar mig att genast införskaffa en. Gud vad gott!
  Älskar glasvaserna/skålarna/krukorna eller vad man ska kalla dem.
  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

 2. Ser ut att vara riktigt goda kanelbullar! Ja konstigt att julen snart är här, som sagt har sommaren redan slutat?

  De där hudvårdsprodukterna ser riktigt snygga ut!

  Ha en bra kväll!
  Malin


The wildest man in town