2015/09/27

Post 1374

Weekly mix

27

9


2015

KategoriVilken härlig sista helg i september jag har haft! Underbart väder, god mat, hummerfiske med napp och fint sällskap. Kan inte sluta tjata om det men vilken fantastisk månad september blev i år, låt oss hoppas att oktober blir lika fin, fast på sitt vis. Men först septembers sista Weekly Mix. Håll tillgodo!

08832e3cf8c303521e1812e20a136349

I veckan ska jag binda två höstkransar som ska få hänga på de vackra dubbeldörrarna som leder in i vår lägenhet. Inspirationen bjöd Babe in Boyland på och beskrivning på just denna hittar man här.

SFD4A67A5B3E9814E50AABD971534D7CB96_2200x

Ulrika tipsade om det finaste hemmet till salu just nu, nämligen denna 3:a på Hjärtegatan i Stockholm. Stylingen står duktiga Josefin Hååg för och den finns till salu hos Fantasic Frank.

LLFK_3

 

Filippa K och Little Liffner lanserade i veckan en väskkollektion som väcker ha-begär.

21637761456_51241363a1_b

Local Milk är en av mina stora blogg- och instagramfavoriter. Hennes bilder är alltid så vackra och alla recept hon delar med sig av vill jag också prova. Denna golden milk cocoa lät för bra för att vara sann!

Slide-Tokanantsy-3-1370x787

Alice har tagit nya bilder åt Strikk. Så gulliga att jag nästan smäller av! Jag blev riktigt peppad på att sticka efter vår garnverkstad som vi hade tidigare i år men så kom jag av mig och stickorna har blivit liggandes. Men hösten känns som en ypperlig tid för stickning så kanske tar jag upp fighten med stickorna igen.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Vilken härlig lista Johanna, din vecka verkar ha varit toppen!

    Kram

    Inredningshjälpen/A

  2. Härlig lista, Johanna. De där väskorna väcker sannerligen “vill-ha”-nerven som sagt. Fin vecka till dig!

  3. Vilken fin lista! Härligt med en höstkrans!

  4. Erika says:

    Hej Johanna! Apropå garnverkstaden, är det möjligen dags för en nytt frukostfolketevent snart? Jag har hållit utkik hela våren och sommaren i hopp om att få en chans att vara med på något liknande 🙂 Följer din blogg oavsett, men nu när hösten gjort sitt intåg har jag insett att jag gått och blivit lite höstdeppig och skulle behöva nåt sådant härligt, pyssligt att ta del av och se fram emot. Din blogg är otroligt inspirerande, och jag önskar att jag själv kunde hitta “min grej”, men under tiden får jag sukta och njuta av andras kreativitet och lunka på i min just nu lite trista vardag ★


The wildest man in town