2015/09/13

Post 1362

Weekly mix

13

9


2015

KategoriSöndag betydde en gång i tiden att det publicerades ett Weekly mix inlägg här på bloggen, den rutinen har kommit av sig något men idag föll andan på så håll tillgodo!

tumblr_nt14znAUCP1qei7a7o1_1280
Kristin fångade september i ett inlägg. Ni vet väl att septemberdoppen är dom bästa?

123ccc8ea6427a77b2de40c3bb0ed615

Jag är extremt petig när det kommer till dofter och är just nu på jakt efter en ny parfym, en jakt som tyvärr inte går så bra. Men så läste jag hos Karoline de la Concha som driver butiken Gemma att hon, som första återförsäljare i Skandinavien, tagit in dofter från parfymhuset Centrale Formentera. Så nu vill jag åka ner till Råå och besöka hennes butik och dofta på parfymerna illa kvickt.

melimelihome

 Amelia lanserar snart sitt soffvarumärke. Hurra och äntligen säger jag! Håll utkik på Melimelihome.se och följ @melimili på instagram.

guy-degrenne-salam-tepot-8k

Salam tekanna från Guy Degrenne har funnits på min önskelista länge och nu tror jag banne mig att jag äntligen ska slå till. Kan inte tänka mig en bättre höstinvestering!

BIB-rabarberkram-3

Idag står lite jobb på schemat sedan ska jag göra rabarberkräm enligt Babes in Boylan’s recept och se filmen Bright Star efter tips från Weronica.

Hoppas att ni har en fin söndag!

Kommentarer

9

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Sandra says:

  Härliga bilder! Tekannan är superfin, men har du provat att hälla te ur den? Den är dödstung och kokhet och svår att hålla i. Och ganska ranglig med sitt lösa skal. Och så kommer det te lite överallt på bordet för den är inte så välformad att hälla ur. Min står och snyggskäms på en hylla medan jag använder den perfekta tekannan från tgr för 10 kr…. 🙂

  1. johanna says:

   Jag har provat och har då tyckt att den varit bra. Men kanske får testa en omgång till för att vara på den säkra sidan 🙂

 2. Kristina says:

  Älskar dina Weekly Mix! Sofforna ser väldigt lovande ut. Lite mer skeptisk till att bada i september men då är jag också en badkruka av rang, haha. Ha en fin vecka!

 3. Eva says:

  Hej Johanna,
  jag tycker så mycket om din blog!!

  1. johanna says:

   Åh! Tack snälla, vad glad jag blir.

 4. Fint, Johanna – jag gillar dina mixar. Hoppas att du tyckte om filmen och kannan rekommenderar jag varmt. Känner inte alls igen det som Sandra ovan skriver om – jag använder min massor. Fin avslutning på helgen!

  1. johanna says:

   Tack! Vad roligt att du gillar. Filmen var underbar, så himla fina miljöer. Tack för tipset!
   Vad skönt! Då ska jag slå till. Nästa gång du är i Göteborg bjuder jag gärna på en kopp te från den.
   Ha det fint!

 5. Härlig mix! Kannan är även på önskelistan här. Tycker om den sedan flera decennier (ha-ha, ja på riktigt, familjen jag sommarjobbade som barnflicka hos när jag var 15 hade en sådan) och upplever inte att den rinner. Har serverat många bröllop med den kannan och den hade inte blivit långlivad i den branschen då kan jag säga, finns förstås flertalet kopior i kanske sämre skick. Glöm inte att den värmande hättan absolut inte tål någon avancerad form av disk, jag har sett resultatet efter en tur i diskmaskinen ?
  Kram!

  1. johanna says:

   Då tycker jag att även du ska slå till! Tack för tipset om att den inte tål maskindisk, den hade garanterat åkt in om du inte varnat 🙂
   kram


The wildest man in town