2015/05/05

Post 1231

Weekly mix

5

5


2015

KategoriMaj är här och därmed även månaden jag lovat mig själv att ta det lite lugnare, jobba lite mindre och faktiskt njuta av allt det fantastiska just nu. Jag längtar extra mycket efter syrenen som snart blommar och fyller gatorna med dess ljuvliga doft, min födelsedag, utflykter med fina kollegor och vänner, trädgårdsfix på lantstället, att sitta och äta glass i solen och långa pratstunder. Jag firar det hela med en weekly mix helt enkelt!

malin_persson

Jag har precis kikat på andra avsnittet av Trädgårdstisdag, som för övrigt är mitt absoluta favoritprogram. Nytt för denna säsong är fina Malins medverkan som berikar hela programmet. Skjutdörrarna som hon och Tareq skapade av gamla fönster i kvällens avsnitt ska jag spara i inspirationsmappen.

IMG_6051

Ni har väl inte missat Amelia och Ulrikas senaste jobb om växter till terassen?

26754659-origpic-72481f

Le Kiosk har fått in en hel del fina nyheter. Bland annat denna snygga plånbok/fodral av arkitekten Cecilia Eduards.

Veckans-stilleben_-Varstamning

Jag är mycket förtjust i Daniella Wittes “Veckans Stilleben” inlägg. Hennes senaste såg ut såhär och jag älskar precis allt med denna bild.

kustfolk_varberg

Ni missar väl inte att besöka Kustfolk som håller till på Strömma Farmloge i helgen?

kicki-2-lovely-life_lagerqvist-9870Och till sist måste jag tipsa om Kiki Wallmanssons fina lägenhet som jag och Kristin var och gjorde ett hemma hos reportage i för några veckor sedan. Nu finns den dessutom till salu hos Alvhem.

Ha en fortsatt fin vecka!

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Helena says:

  Halloj! Lite off topic, men jag söker nu New York-tips och läste i ett inlägg hos dig för ett tag sedan “om en liten vintagebutik i New York”. Kommer du ihåg namn och adress?

  Hoppas på tur och tack på förhand 🙂

  Helena

  1. johanna says:

   Hej! Nej tyvärr inte mer än att den låg i Williamsburg. Det finns en massa fint där så gå och strosa runt lite så hittar du säkert den och en handfull till.
   Kram Johanna

 2. Jag blev tokförälskad i Malins skjutdörrar och funderar febrilt på var vi kan göra liknande till vår lada 🙂
  Är också nyfiken på om det kommer lite tips på New York och väldigt gärna om Brooklyn. För visst bodde ni där? Vi åker snart och ska bo i Brooklyn, vi har bokat en lägenhet med eget kök och terass och jag är så jäkla pepp. Känns som det blir ett bra boende när man åker med två små.
  Kram.

  1. johanna says:

   Ja men det måste ni ju ha i ladan!
   Nja har inte tänkt skriva något mer om New York.. Har du sett de inläggen jag gjort?
   Hoppas att ni får det underbart!
   Kramar

 3. Trädgårdstisdag är jättebra! Jag gillar Pernillas entusiasm! Malin och hela gänget är så härliga och enkla.


The wildest man in town