2015/03/29

Post 1197

Weekly Mix

29

3


2015

Kategorikrans_kristin.lagerqvist-7941-1024x683

I veckan gjorde jag och Kristin påskkransar, kika in här för att se det färdiga resultatet.

IMG_8667-kopiera

Jag gillar verkligen Emma Elwins stil och inspireras alltid av modereportage stylade av henne och så älskar jag sajten Make it last som hon och Lisa Corneliusson är grundare till. Nu när jag kikade in idag insåg jag att min garderob verkligen saknar en kabelstickad tröja, denna från Wood Wood ser helt perfekt ut  Bilen hade jag inte heller tackat nej till.

 3111855-1

Børge Mogensens stol J39 tillhör en av mina absolut favoritstolar och i år har den kommit i sex nya färgställningar – grönt, blått, nougat, gult, grått och rött.

tumblr_inline_mowxv92N3M1qz4rgp

Att jag älskar blommor har väl inte undgått någon, jag drömmer ständigt om att lära mig mer och att få öppna den där handelsträdgården någon dag. Jag läste precis ett inspirerande inlägg hos Madwell som varit och hälsat på hos Brrch Flowers Studio och blev inte direkt mindre sugen på att ta tag i den där drömmen.

wythe_hotel

Men först ska jag bocka av en annan dröm, nämligen en resa till New York och för att göra det hela ännu härligare ska vi bo på Wythe Hotel. Jag längtar!

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Petra says:

  Blev besatt av tröjan , hittar den inte på Wood Woods sida!!!
  Var kan jag hitta den! Must have!!

  1. johanna says:

   Har inte heller hittat den någonstans! Måste vara från en gammal kollektion.

 2. Annie says:

  New York minsann! Woop woop, det går bra nu! 😉

 3. Cornelia says:

  Så himla fina bilder! Tapeten på nedersta bilden är underbar.


The wildest man in town