2015/03/08

Post 1174

Weekly Mix

8

3


2015

Kategoribolaget_malmo

Denna lägenhet på Södra Förstadsgatan 62 i Malmö är nu till salu via Bolaget, minns ni att den har varit till salu två gånger tidigare och att den då tillhörde Nina Persson? Det kanske den fortfarande gör, vad vet jag. I vilket fall som helst är det bland de finaste lägenheter jag vet så hoppas att den hittar nya ägare som kan ta hand om den väl.

byredo-hair-perfume

Jag skrev ju om Byredos hårparfymer redan i fredags men detta måste vara veckans bästa nyhet så de tål att nämnas igen.

ihavethisthingwithfloors-husligheter

Maria på Husligheter tipsade om intagramkontot @ihavethisthingwithfloors, jag började följa direkt och lärde mig även ett nytt uttryck. Nämligen”selfeet” (selfie + feet). Tack för tipset Maria!

pionlight_hay

Min senaste lampkärlek är Pion light från Hay.

vaxthus

 Min senate besatthet? Växthus! Jag bildgooglar, pinterestknarkar och läser om växthusbyggen. Det enda som är säkert att det blir något betydligt enklare än det på bilden, frågan är bara vad.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Sara says:

    Åå älskar Ninas lägenhet! Tror det fortfarande är hennes då jag känner igen många av möblerna.

  2. Åh, älskar Nina Perssons lägenhet och ja det ser ut som om det är hennes fortfarande med tanke på möblerna. Underbart fina detaljer och fantastisk stemning. Ha en fin vecka! KRAM Caroline:-)

  3. mariell says:

    dette innlegget var som å få ei gave.

  4. w says:

    Yes, den tillhör fortfarande Nina Persson. Det är en oerhört vacker lägenhet men priset är väldigt högt för att vara Malmö. Sist låg den ute för närmre 6 milj & nu har man sänkt priset. Men det är fortfarande väldigt ovanligt hög prisklass för lilla Malmö & området den ligger i. Men får hoppas den får nya ägare snart som kan vårda den lika fint som Nina gjort!


The wildest man in town