2014/12/08

Post 1095

Weekly Mix

8

12


2014

KategoriPorch2-682x1024

Via instagram följer jag inredarna Tara Mangini och Percy Bright som driver Jersey Ice Cream Co. De har under flera månader jobbat med ett helt fantastiskt hus som nu står klart. Jag hade helt missat att det har publicerats bilder från slutresultatet men tack vara Sofia på Tingelings hittade jag hit där det finns massor av bilder, missa inte länkarna där som leder till ännu fler bilder. Jag skulle kunna flytta in direkt!

371561_aktiverad_2

Denna vattenkaraff med tillhörande glas från Granit ska få blir min nya skrivbordskompis. Snygg, prisvärd och som en bonus dricker jag förhoppningsvis mer vatten. Tipstack till Maria på Riazzoli!

adoretheworld

Just nu är jag helt besatt av naturen, på ett galet vis. Det enda jag tänker på är hur gärna jag vill bara ha ett knarrande trähus vid havet, gå långa promenader, surfa, odla egna grönsaker, laga massor med mat, sitta framför en öppen brasa om kvällarna och läsa. Tumblr bloggen Adore The World stillar inte min besatthet om jag säger så…

24903889-origpic-6896ad

Le Kiosk har tagit in så fina tvålar från amerikanska Formulary 55.

Kinfolk_CityGuide_LeMarcheStGeorge-2

Sist men inte minst så tipsade Josefin på 20kvadrat om caféet/butiken Le Marché St. George som ligger i Vancouver. Kinfolk har varit där och gjort ett cityguide reportage och jag vill åka dit omedelbart. Så inspirerande!

Hoppas att ni har en fin start på veckan!

Kommentarer

1

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Terese says:

    Men verandan! Jag smäller av!


The wildest man in town