2015/03/01

Post 1166

Weekly Mix

1

3


2015

KategoriFörsta dagen på våren 2015 är här och trots att det är snöblandat regn här i Göteborg är den så välkommen. Min absoluta favorittid på året ligger som ett oskrivet blad framför oss och jag tackar för varendaste extra minut av ljus vi numera får varje dag. Så för att fira våren tänkte jag bjuda på en Weekly Mix, håll tillgodo!

tantjohanna_NIPPRIGDen 27  mars släpps IKEA´s tillfälliga kollektion NIPPRIG, jag ska hänga på låstet och försöka haffa denna fina klädhängare.

SFD817B88A488FF487ABAA0CDAD27ECF2FC_790x

Jag drömmer ständigt om hus, inte så att jag måste ha det nu, nu, nu. Utan mer som en hobby. Efter fler års intresse vet jag idag hur det ska se ut, både invändigt, utvändigt och i trädgården, vart det ska ligga och hur det ska kännas. Denna fantastiska Patriciervilla som nu är till salu via Våningen & Villan prickade in alla mina kriterier, om det inte vore för läget då.

tantjohanna_byggfabriken

Sen när jag väl har det där huset ska jag måla något av golven enligt denna teknik som Byggfabriken precis gjort i sin butik i Stockholm.

image-746542-galleryV9-mxjq

Och på tal om att måla var det den här bilden från designern Sebastian Herkners hem som fick mig att vilja ha blått på väggarna ovanför kaklet i köket. Men efter lite test fick det ju bli en tapet ändå, som jag tänkt från allra första början. Kan dock inte släppa denna bild riktigt så det kanske får bli inspiration till ett annat projekt lite längre fram.

tantjohanna_ouur

Genom Josefin på 20kvadrat fick jag reda på att personerna bakom Kinfolk nu även har startat Ouur, ett varumärke som erbjuder kläder och heminredningsprylar med fokus på komfort, användbarhet och bra materialval. Helt rätt i tiden och otroligt snyggt i alla led, precis som vanligt när det gäller det teamet.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Anna says:

    Hej hej! Tycker så mycket om ditt samarbete med Sadolin, vilka fina nyanser och vad fiffigt uppbyggt! Nu är det så att jag i julas målade om mina skåpsluckor i köket, ljusblå och vita små knoppar med en silverdetalj. Tyvärr mer babyblått än gråblått och det blev så himla puttenuttigt… Nu undrar jag vad du tror om dusty blått? Kan det passa med vita/silvriga knoppar? Eller borde jag ta en gråare blå? Sååå svååårt att måla om ju! Såhimlatacksam för alla råd jag kan få! xoxo

  2. Lina says:

    Hej!
    Ville bara göra ett litet avtryck och berätta hur mycket jag uppskattar din blogg!
    Ha en fin dag!


The wildest man in town