2014/11/16

Post 1074

Weekly Mix

16

11


2014

KategoriSöndag och det betyder i vanlig ordning en mix av sådant jag funderar på just nu.

bakeri1

Jag fortsätter drömma mig bort till New York och Brooklyn. Under tiden samlar jag på mig en massa tips så att jag är väl förberedd den dagen jag åker dit. Jag hittade till Bakeri via bloggen far and close och det åkte direkt upp på min lista.

1210034906_4_Extra

Just nu vill jag bara gå omkring i bekväma och varma kläder. Denna tröja från Rodebjer står på önskelistan.

1413005372276Hur smart är detta? Ett hus på hjul, som specialbyggs efter dina behov. Kika in på Tiny Heirloom’s hemsida för fler bilder. Tipstack till Sköna Hem!

isstjarna-wattoveke-designonline.se-399SEK

Det är hög tid att börja inventera bland julpyntet och jag är väldigt sugen på att köpa två exemplar av denna adventsstjärna från Watt & Weke att ha i vardagsrummet.

IMG_0660-980x653

Min kollega Ulrika på Seventeendoors postade ett himla bra blogginlägg idag, kika in hos henne här och läs. Håller med henne fullt ut och hade gärna velat se längre, bättre och djupare texter i inredningsvärden. Heja Residence som är framstående inom just det och heja dig Ulrika, en stående krönika signerad dig skulle jag jubla över.

En fortsatt fin söndagskväll önskar jag er!

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Fanny says:

  Bakeri är supermysigt och personalen är alltid trevliga! Jag tror även att du skulle gilla Five Leaves (som du säkert redan har på listan) The Pines, Park Lunchonette och Scratch Bread! Gud, listan kan göras lång.

 2. Fina Frun.se says:

  Tack för tipsen! Klickar mig vidare till Ulrika för att läsa mer 🙂

 3. Marika says:

  Du..Glöm då inte be mig om min google maps och alla mina tips innan du drar till NYC!!
  Puss!

 4. Försöker då och då skriva lite längre och djuplodande texter i bloggen, men fått för mig att läsarna inte vill läsa en massa text utan hellre titta på fina bilder 🙂 man får kanske kompromissa lite..
  Julstjärnan från Watt & Weke är jättefin, vill minnas att jag har en sådan nerpackad bland julsakerna.

  Kram Anette/Inredningshjälpen

 5. seventeendoors says:

  Tack, vad kul att du tycker det! Och den där tröjan…
  kram

 6. Julia says:

  Den där tröjan skriver jag också upp på min önstelista. My oh så mysig den ser ut att vara!


The wildest man in town