2014/10/26

Post 1052

Weekly Mix

26

10


2014

KategoriSöndag och jag pustar ut i soffan efter en händelserik vecka. En vecka som avslutades med en rolig pitch, fredagsrundan på stan och middag på TOSO som jag verkligen kan rekommendera om ni planerar en middag här iGöteborg, bäst på länge! Idag har vi fixat hemma i vanlig ordning och jag är helt tokig i blått. Om grönt var förra årets kulör är blått definitivt det nya gröna för mig.

ML-Stilleben-2-613x367

Jag är på jakt efter nytt porslin, gärna en hel servis faktiskt. Efter att ha levt med ett ihopplock av loppisporslin några år är jag redo att låta något annat få flytta in på kökshyllorna. Jag hittade till Lov i Listed via Josefin Hååg på 20 kvadrat och som ni vet har jag ju en förkärlek till handgjord keramik. Ser dock inte ut som att de har några återförsäljare i Sverige så jakten fortsätter för min del.

bedroom_krickelin-9979-865x576-1

Jag blev så himla glad och inspirerad av Krickelins bilder från hennes nymålade sovrum.

tantjohanna_weeklymixv43

Boken vi alla väntar på? Snart kommer den och jag kommer köpa omedelbart.

S159631_XLARGE

Fredagspresenten till mig själv blev ett nytt lack från chanel, blått såklart.

tumblr_mgopsoSCGp1qmio57o1_500

Ja min visst är det så. Jag får aldrig nog av Florence and the machinee som går varmt hemma hos oss just nu.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

 

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Bebismamman says:

    Jag blev också galet inspirerad av de mörka sovrumsväggarna, får lust att rolla de flesta väggar i mörka murriga höstfärger, underbart!

  2. Sofie says:

    Har du tittat på gotländska Silazis keramik? Riktigt fina grejer! http://www.szilasi.se/


The wildest man in town