2014/10/07

Post 1037

Weekly mix

7

10


2014

KategoriDags för en weekly mix, inte sant? Jag har förstått att det är ett uppskattat inlägg så jag ska göra mitt bästa för att det ska bli just en weekly mix, alltså ett nytt inlägg i veckan. Håll till godo!

tumblr_n5ezb52XKy1rsuch2o1_500

Dessa tjusiga tjejer inspirerar mig mig mycket stilmässigt just nu.

23064437-origpic-c580b4

Denna banner från Sectret holiday har jag spanat på länge så när jag såg att Mokkasin hade tagit in dem blev jag överlycklig. De tog dock slut i ett nafs men jag hoppas på att knipa en vid nästa leverans.

ikea_skogensskatter_inspiration_1-790x592

Frida Eklund Edman gästbloggar fint om skogens skatter på IKEA Livet Hemma.

MANILA_korg_962

Afroart har så mycket fint just nu, denna korg bland annat.

delmano-18

Jag är på jakt efter en massa gamla tavlor och en som föreställer ett stormigt hav står högst upp på önskelistan. Denna hänger på Hotel Delmano i Brooklyn som jag för övrigt gärna vill besöka. Det går nog bli nästa resmål. Men tavlan hoppas jag på att hitta här i Sverige. 

Hoppas att ni har en fin vecka!

Kommentarer

0

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The wildest man in town