2014/06/25

Post 974

Weekly mix

25

6


2014

KategoriSista veckan i juni. Vart tar tiden vägen kan man ju undra. Eller så gillar man läget, en klok vän och bloggkollega sa till mig en gång att det enda som är lika för alla är mängden tid vi har. Så sant och värt att tänka på. Jag kör sista rycket vid datorn innan semestern, mail ska besvaras, fakturor ska skickas och kvitton ska sorteras. Mitt värsta som egenföretagare. Men mellan varven tänker jag bland annat på det här.

6790ea3a94415975879807ba17c08f34-1

Den perfekta tamburmajoren har jag letat efter länge men ännu inte funnit. Vilken tur att Artilleriet har tigit in nytillverkade från TON i sitt sortiment.

kopper_på_hylde-1

I vintras bestämde jag mig för att börja samla på Royal Copenhagens Thermal mug och när jag såg denna bild hos Ulrika på Seventeendors gick det upp för mig hur fint det är att mixa olika varianter såhär. Vilket också passar mig perfekt eftersom att jag tycker att det finns alldeles för mycket fint för att bara ha en sort.

svart_1-1

Idag skiner solen här i Göteborg men en riktigt regnjacka behövs alltid. Jag skulle gärna vilja ha en Arholma från Stutterheim i mina ägor. Tänk en sådan hängandes i hallen på tamburmajoren..

the-French-house-with-hundreds-of-keys-32-1

Mitt hjärta slog dubbelslag när jag såg inlägget “The place where the time stopped” på bloggen Northen Delight som drivs av Anna Malmberg. Vilket projekt! Så häftigt med människor som vågar.

mikkel_karstad_spis_2-1

Tror att jag kör en copy paste på denna meny till helgen.

Hoppas att ni har en fin vecka!

Kommentarer

0

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The wildest man in town