2011/11/10

Post 451

Weekly mix

10

11


2011

KategoriJa, jag vet! Det var ett tag sedan och det brukar vanligtvis vara på söndagar jag kör en Weekly mix men jag kunde inte hålla mig. Som ni kanske märker hjärtar jag vinrött i kombination med guld väldigt mycket just nu. Tillsammans med en massa annat, i vanlig ordning.

Kolla in Amelias fina bilder från Scandic Grand Central. Jag vill tillbaka, snart..

Duktiga bloggerskan bakom Weekday Carnival ska öppna en alldeles egen shop i december. Det ser mycket lovande ut, åh så kul!

Zaras lookbook för november är riktigt inspirerande.

De firar inte bara 1 år, lanserar armband för SOS barnbyar utan kommer även med fina nyheter. Kolla in hos Lite Kalabalik Shop!

Förra veckan visade jag två bilder från Tina Hellbergs portfolio och gjorde en efterlysning av planschen. Dagen efter låg nya Elle Interiöri brevldådan där hela bildserien fotad avMagnus Anesund finns med. Med inköpsställen! Ibland är man visst lite för het på gröten. Men vilka fina bilder. Älskar dem.

Ha en fin helg nu!

Kommentarer

0

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The wildest man in town