2011/08/14

Post 378

Weekly mix

14

8


2011

Kategori



Jaha, så var ännu en vecka slut och så fort den gick. Har knappt hunnit med någonting här på bloggen, bara frågor och svar men ack så kul det var!

Jag inbillar mig att jag ska få oändligt mycket tid till att dra igång alla mina pyssel projekt men jag vet inte om det där bara är önsketänk eller om jag helt enkelt bara får prioritera om lite. Det kliar verkligen i fingrarna på mig när jag ser denna bild från minimega via Darling Things.

Stockholms modevecka innehöll tydligen en massa fina visningar. Hope valde att ha en frukostvisning på snygga restaurangen B.A.R., där hade jag gärna varit! Bild av och från Frida Fahrman.

Jag vet inte om jag har visat er vår fina köksvåg som jag och min bästa kompis L hämtade hem en dag i våras. Här är den och jag älskar den!

Har ni sett vilken söt liten börs? Den kommer från St Leonards, finns att köpa på Aschebergsgatan 24 Interiör och finns även i naturfärgat läder. Varje dag kärlek kallar jag det!

Om ni känner för att bläddra i House Doctors nya katalog kan ni göra det här.

Hoppas att ni har haft en fin vecka! Kram Johanna

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Den översta bilden med paketen får det verkligen att klia i fingrarna. Superfina!

  Och vilken nice blogg du har, snubblade in hit första gången idag 🙂

 2. Johanna says:

  åh, herregud vilka fina små paket och färgglada papper.
  Pyssel är det bästa…

 3. Johanna says:

  Hej Johanna!
  Vet du möjligtvis var man kan köpa den där jättefina lampan från House Doctor som är på katalogens framsida? Hälsningar, Johanna


The wildest man in town