2017/11/14

Post 1900

Weekly Mix

14

11


2017

KategoriJust nu finns det så mycket fina hem till salu. Bland annat detta på Djursholm i Stockholm som tillhör Marie-Louise Sjögren som jag skrivit om tidigare då hon medverkade i ett Small Talk för The Way We Play.

Ni missar väl inte att Svenskt Tenn smygstartar julen online ikväll klockan 21.00.

I söndags lanserades en helt ny bloggportal, nämligen Northern Sisters Collective som består av nio kreativa kvinnor. Sajten är så fin och jag kan inte låta bli att känna mig lite stolt på något vis eftersom att många av dem var bloggare som jag handplockade till Lovely Life och några var vi och gjorde reportage hos. Nu har de funnit varandra och skapat detta fantastiska ihop. Heja er!

En annan grej som är himla rolig är att Göteborgsbaserade Atelier Graphique har designat årets julkort åt PostNord. Ni kanske minns att jag var en av de första som fick äran att visa deras allra första illustrationer?

Var på NK igår och gick förbi denna jackan från Lexington. Höll på att svimma lite p.g.a. så perfekt och snygg men när jag fick prislappen nyktrade jag till och lämnade butiken illa kvickt. Kommer dock för alltid att drömma om den.

Tusen tack till alla er som hört av sig med så fina ord om reportaget hos The Way We Play. Vill ni ser mer från fotograferingen har Kristin lagt ut några fler bilder som aldrig kom med i reportaget.

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentarer

10

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Emma says:

  Den prislappen skämdes ju inte för sig, kan man säga…

  Har försökt klicka in hos the way we play (och antagligen är det där – och inte till dig jag borde ställa frågan) och i mobilen blir Kristins fina foton utdragna och konstiga i formatet och på iPad blir de som “kodade” eller censurerade – helt suddiga i fyrkanter så man inte ser något alls?

  1. Johanna says:

   Haha, nej det gjorde den verkligen inte..
   Vad konstigt att det inte bilderna funkar, vet tyvärr inte varför det blir så men ska framföra detta till The Way We Play.

 2. Cattis says:

  Tack för dina fina ord om vårt lilla kollektiv! Kram <3

  1. Johanna says:

   Kram tillbaka!

 3. Sanna says:

  Blir alltid så inspirerad av din blogg och ditt mjuka sätt att skriva!

  1. Johanna says:

   Tack! Vad glad jag blir 🙂

 4. Tack snälla för peppiga ord om vårt kollektiv <3
  Och ja, tycker du gör rätt i att vara lite stolt!

  1. Johanna says:

   Fast stoltast ska ju ni vara såklart 🙂 Så bra jobbat!

 5. Sara says:

  Vart köper man de fantastiska julkorten?


The wildest man in town