2017/10/22

Post 1890

Weekly Mix

22

10


2017

KategoriDenna fina lägenhet har väl inte undgått någon som är inredningsintresserad? Den tillhör Christopher Bastin och Camilla Åstrand och har bland annat varit med Elle Decoration, Åhléns Magaszine och så har faktiskt jag och Amelia gjort ett hemma hos reportage för massor med år sedan. Men nu ska den säljas och fler bilder hittar ni här.

Matateljén i Gamla Enskede i Stockholm serveras denna dessert som får mig att vilja åka dit omedelbart.

Kan inte riktigt släppa denna kappa från Stine Goya.

På tal om Camilla Åstrand blev jag så himla förtjust i detta porslin som hon visade upp på sin instagram. Det heter Dresden och kommer från Gustavsberg. Tack för tipset Camilla!

Kinfolk har släppt sin tredje bok, The Kinfolk Entrepreneur. Jag har de två andra, Table och Home, sedan tidigare och gillar dem väldigt mycket så det ska bli roligt att läsa och bläddra i denna. Går nog och köper den till mig själv redan imorgon.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

SparaSparaSparaSpara

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Maria says:

    Artilleriet, visst har de fina saker, om än dyra. Har ni något samarbete ihop med tanke på att du länkar till dem ofta? Jag brukar läsa sponsrade samarbeten och likande reklam med lite andra ögon, det känns mer genuint utan för många sådana inlägg. Dock förstår jag om man har dem. Men att de då märks ut tydligt för oss läsare.

    1. Johanna says:

      Skulle självklart märka inlägget som sponsrat om det var det. Har dock inget samarbete med Artilleriet men gillar genuint allt de tar sig för. Det är ju det jag fokuserar på i min blogg – saker jag gillar.


The wildest man in town