2017/10/15

Post 1887

Weekly Mix

15

10


2017

KategoriPå repeat just nu, albumet Leave Me Breathless med Ane Brun. Och speciellt låten Hero.

Är kär i dessa smällkarameller från Stine Goya.

Världens bästa Mokkasin Sofia har flyttat sin blogg till Femina.

Jag ska investera i en ny pläd att ha i soffan nu när det är lite kallare. Denna från Cozy Living spanar jag på just nu.

Weronica har skapat detta vackra arrangemang som en hyllning till den rosa månaden oktober. Vackert och viktigt!

Och så en sista grej. Idag är nämligen sista dagen för nomineringen till priset årets inredningsbloggare 2018 så jag skulle snällt vilja be er nominera er favorit (exempelvis mig, hehe..) så skulle jag bli så himla glad. Jag har ju varit nominerad de två tidigare åren men inte vunnit så jag tänkte köra på devisen tredje gången gillt. Blir det ingen vinst denna gång lovar jag på heder och samvete att aldrig tjata om detta igen. Här kan du nominera din favorit! Tusen tack på förhand.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

SparaSpara

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Inger Olsson says:

  Ha,ha det hade jag redan gjort, nominerat dig alltså ! Lycka till Inger

 2. Linnéa says:

  Tänker att det kan vara kul för dig att läsa nomineringarna så skrev nyss denna: (vet inte om du får göra det ändå men skickar in den här också för säkerhets skull)

  Johanna Bradford har en väldigt fin och personlig inredningsstil och som inte är svår att inspireras av själv, vilket är viktigt när det gäller inredningsbloggare tycker jag. Hon blandar gammalt och nytt, dyrt och billigt i en salig blandning vilket jag älskar. Att hon dessutom känns jordnära och ärlig som märks i de längre och mer personliga texter hon ibland skriver bidrar ännu mer till läsglädjen i hennes forum. Dessutom har hon en snygg klädstil. Är så glad för hennes blogg och hoppas att hon aldrig ska sluta!

  Ha det fint!

  1. Sp fint! Håller med i allt!

 3. Sebastian says:

  Då va det gjort! Håller tummarna!!

 4. Jessan says:

  Kolla även plädar från Klippans yllefabrik, de har 100% ull!


The wildest man in town