2017/10/01

Post 1879

Weekly Mix

1

10


2017

KategoriSofia Wood skapar numera matinspiration åt sajten Make it last. Denna svampmacka med brieost såg himla smarrig ut.

Vaserna Pallo, Dagg ,Ponny och Ro som alla är tillverkade på Struts Glasbruk och formgivna av Catarina Seth Andersson finns nu i svart glas.

Några bekanta till oss säljer sin fina lägenhet via Alvhem.

Jag brukar förvara surdegsbröd i en linnehandduk, det ska tydligen vara bättre för brödet (och miljön) att förvaras så istället för i en plastpåse. Men när jag såg och läste om Iris Hantverks nya brödpåse blev jag sugen på att investera i en sådan istället.

Jag har numera dessa rejäla gummistövlar i min ägo. Jag är ju svag för bra samarbeten mellan företag och detta samarbete mellan Tretorn och Grandpa är inget undantag. Ska tydligen ligga ett riktigt regnoväder över Göteborg de kommande dagarna så kanske invigs de redan imorgon.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Lundängen says:

  Gud vilken fin lägenhet!

 2. Malin says:

  Brödpåsen måste jag också testa, perfekt ju!

 3. Ebba says:

  Hej Johanna! Har du en länk till brödpåsen (eller en liknande snygg)? Försöker leta på Iris hemsida men hittar inget 🙁 hade varit en perfekt julklapp till min mamma!

  1. Johanna says:

   Hej! Har tyvärr ingen länk utan jag fick informationen från ett nyhetsbrev. Bäst är nog att kontakta Iris hantverk direkt och fråga vart man kan köpa den. Lycka till!

   1. Ebba says:

    Okej, tack! Och grattis till flytten och graviditeten!


The wildest man in town