2017/09/25

Post 1874

Weekly Mix

25

9


2017

KategoriFörra veckan öppnade den japanska restaurangen bonito här i Göteborg som ser ut att vara ett ställe helt i min smak. Jag var inbjuden till smygpremiärkvällen men hade inte möjlighet att vara där så nu längtar jag till att få komma dit. Bilden har jag lånat från @trettiosjukvm som varit där.

Jag älskar att surfa omkring på de olika nätauktionsajterna och dessa stolar blev jag väldigt förtjust i vid mitt senaste besök hos Bukowskis.

Krickelin och Miranda som driver FGL håller på för fullt inför öppningen av deras butik i Varberg. Väggarna i lokalen är målade med en kulör som tjejerna tagit fram tillsammans med Nordsjö, nämligen Krickelin Kustgrå. Fint namn på fin kulör!

Jag är så galet sugen på att åka någonstans i november med min lilla familj. Kravet är att det ska vara sol, hav, god mat, direktflyg, inte för långt att flyga och ingen jobbig transfer. Har ni några tips på resmål och boende? Bilden är från Casa Cook på Kos som ser helt fantastiskt ut, vågar dock inte lita på det Grekiska vädret levererar sol och värme i november.

Hoppas att ni har en fin start på veckan!

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Fanny says:

  Tycker absolut du ska testa Bonito! =)
  Kram Fanny

 2. Anna says:

  Ocean Beach Club (ving) på Gran Canaria är mitt tips! Akta er för höstlovet bara 😊

  1. Johanna says:

   Ja vi kikade på det men det är helt fullbokat hela november. Typiskt!

 3. Mathilda says:

  Vi åker till Lopesan Baobab i Costa Meloneras (Gran Canaria) för andra gången nu i oktober (saker jag aldrig skulle göra innan jag fick barn, haha!) och kan varmt rekommendera det.


The wildest man in town