2017/03/12

Post 1768

Weekend

12

3


2017


I helgen har systemkameran fått vila men här är en mix med några mobilbilder. Som ni ser har helgen bjudit på vårväder, gossig Gillis, sovmorgon, smarrig frukost, familjepromenad, provmålning av kulörer i vårt kök, första uteserveringslunchen, ett inköp från Artilleriet, storstädning av lägenheten och en ommöblering i vårt stora vardagsrum som jag tror blev till det bättre. Numera är matsalsbordet vid fönstret så nu sitter jag här och jobbar lite medan mannen lagar mat som strax är klar så nu måste jag visst klappa ihop datorn. Hoppas att ni har haft en fin helg!

 

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Annika says:

  Hej Johanna! Jag tyckte om köksserien och är naturligtvis nyfiken på ditt nuvarande kök… Tänker du måla köksluckorna med linoljefärg även denna gång? Vi håller på att renovera vårt kök från scratch och jag har typ samma smak som du. Luckorna som jag valde gillar jag pga formen men jag vill absolut handmåla dem. Skulle du välja linoljefärg?
  Tack för en inspirerande blogg!🌸

  1. Johanna says:

   Hej Annika! Vad roligt att höra, tack. Jag har inte bestämt mig riktigt än men just nu låtar det åt en kulör från Little Greene och de har inte linoljefärger. Linoljefärg är fantastiskt att måla med men för bästa resultat ska det helst vara ett trärent underlag, annars får man måla ganska många lager och det är ju ganska tidskrävande.

 2. Lollo says:

  Hej Johanna!

  Hur skapar du såna här kollage till bloggen? Även som i detta inlägg -> http://johannabradford.se/husets-moodboard/ Jag har själv testat Photoshop men tyckte det var för tidskrävande och rätt klurigt. Tacksam för tips!

  1. Johanna says:

   Hej! Jag tycker också att photoshop är klurigt men har hittat till onlineprogrammet befunky som är toppen: https://www.befunky.com


The wildest man in town