2017/06/28

Post 1820

Vykort från Théoule-sur-Mer

28

6


2017


Ni som följer på på instagram (@johannabradford) har kanske redan sett att jag befinner mig på sydligare breddgrader. I söndags landade vi i Théoule-sur-Mer på Franska rivieran och njuter av vackra vyer, sol, god mat och semester. Hittills har jag låtit både mail, dator och kamera vila men mobilen bär jag alltid med mig och den är på god väg att bli överfull med bilder på vår utsikt från huset, mat, selfies på vår lilla familj, rosévin, rosa blommor och Gillis. Imorgon står en tripp till Cannes på schemat och jag håller tummarna för att det jag har siktakt in mig på att shoppa finns inne i just den butiken. Jobbigare saker att fundera över finns ju. Dock inte i mitt huvud just nu.

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Inger Olsson says:

  Hej, så härligt det ser ut !! Jag och min man firar 30-årig bröllopsdag och genom dig och Krickelin hittade vi fantastiska Park Palace i Florens.. där jag nu sitter vid poolen och skriver . Vilket otroligt ställe, vackert och rofyllt . Tack för all härlig inspiration .

  Kram Inger

 2. Sofia says:

  Vilka underbara semester minnen. Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 3. Susanna says:

  Åh herlig med franske rivieraen. Var i Antibes ifjord med 3åringen og syntes det var supert. Synes også det er veldig bra resiemål med småbarn, korte flighter, herlig mat og fine strender. Og litt mer kultur en typiske charterreiser.


The wildest man in town