2015/04/04

Post 1202

Vykort från New York

4

4


2015


tantjohanna_NYC10

Här på Wythe Hotel vaknar jag varje morgon.tantjohanna_NYC2tantjohanna_NYC6Fina Maison Premieretantjohanna_NYC5Vi hänger mest i Williamsburg, äter galet mycket och besöker det ena fina stället efter det andra.tantjohanna_NYC1tantjohanna_NYC7

Marlow & Daughters tantjohanna_NYC4

Paus på en uteservering längst Broadway avenue.

tantjohanna_NYC8Lunchpizza på Motorino.

Nu ska jag ta mig an en ny dag här, det vankas brunch på Prune. Hoppas att ni har en fin påskhelg!

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Rebecka says:

  Hej! Tänkte bara säga att det verkar ha blivit något strul när ni fick en ny bloggare till Lovelylife, jag följer dig på bloglovin men nu får jag upp alla hennes inlägg också under ditt namn. Det står alltså “tantjohanna” men när jag klickar på inläggen är det inte din blogg utan hennes. Ville bara informera om det, ni kanske måste kontakta bloglovin eller vad vet jag 🙂 glad påsk på er!

  1. Julia says:

   Samma här. Jag verkar också få upp ALLA som bloggar här, trots att jag bara följer dig. Det står att det är din blogg, men andra författare.
   (Läser din blogg via feedly)

   1. Rebecka says:

    Aa samma här har jag märkt, det är alla bloggar på Lovelylife som dyker upp under Johannas namn som författare… Tyvärr har jag avföljt hennes blogg nu tillsvidare för det blev för jobbigt när det kom så många inlägg och jag inte visste vilket som var vilket. Men får börja följa sen igen och se om det har fixat sig:)

 2. Cornelia says:

  Alltså New York. Det är någon slags dragningskraft den där staden har haft på mig under en lååång tid. Och dessa bilder dämpar inte direkt styrkan i det hela. Jag vill dit. NU.


The wildest man in town