2015/01/21

Post 1128

Vintersaga by Volvo

21

1


2015

KategoriGenialiskt! En hyllning till Sverige när det är som kärvast. Ett tack till kylan, mörkret, blåsten och regnet. Tack säger jag till Volvo och Forsman & Bodenfors, vackraste och bästa jag sett på länge. Säg bara till om ni vill göra en film med en inredningsbloggare bakom ratten 😉

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Maria says:

  Vackert! Såg bortom bilen de säljer in och njöt av Sveriges natur, vemodet, stillheten, stormen, havet, bygden och allt det andra som de skildrat så finstämt. Tack Johanna för att du delade med dig av denna Vintersaga!

 2. Malin says:

  Hej “Tant Johanna”! 🙂

  Jag är ett stort fan av din blogg och jag skulle vilja ha lite tips från dig! Jag och min sambo ska måla om vårt vadagsrum och är på jakt efter vardagsrumsinspiration! Först och främst vill jag hitta någon härlig färg (just nu är det vitt med en hemsk fondtapet) till våra ljusa trägolv och vita breda lister. Rummet är avlångt och känns kallt (måste upp med massor av tavlor) och behöver bli mer ombonat. Har du några tips på fina vardagsrum, bloggar osv? Vilka färger kommer vi se under 2015? Kram Malin

 3. lina says:

  Det förstår jag, Frida har ju fått vara med
  https://www.youtube.com/watch?v=mUH6cBXRmPU

 4. Satt i Kapstaden när den släptes och tittade på den, och fick, trots temat, på något sätt ändå en liten hemlängtan av filmen. Då har man lyckats kan man lugnt säga. Fantastiskt vackert!

 5. Lina says:

  Och personerna de valt som representanter för varumärket! En som målar naglarna i regnbågens färger i Ryssland, en som strider för Sveriges ursprungsbefolkning och så coolaste Jason! Så jädrans bra.


The wildest man in town