2015/09/06

Post 1357

Vi gör vad vi kan

6

9


2015


tantjohanna_vigorvadvikan

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag har haft problem att finna det lustfyllda med att blogga denna veckan. Mycket på grund av den hemska flyktingkatastrofen som just nu utspelar sig kring medelhavet. Men istället för att deppa ihop totalt och stoppa huvudet i sanden kan vi faktiskt hjälpa till. Mina bloggkollegor Em Fexeus och Maria Soxbo är några av dem som har startat det fantastiska volontärprojektet Vi gör vad vi kan. De är en grupp politiskt obundna privatpersoner som gått ihop för att hjälpa de syrier som flyr med båt till den grekiska ön Lesbos. Alla gör detta ideellt, helt enkelt därför att de inte står ut med att inte göra något. På mindre än en vecka har de lyckats samla in över 7 000 000kr. Helt otroligt! Här kan du läsa mer om hur du kan hjälpa till och kom ihåg att vi alla kan göra något.

Foto: Johanna Bradford

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Emma says:

  Vi är nog många som känner så just nu. En tyngd på axlarna på något sätt. Full av beundran för projekten som startats, det gör det ju så mycket lättare för oss andra att få hjälpa till.
  Kom att tänka på en gammal favoritlåt (dock inte Van Morrison) på temat. Finns på Spotify, Marianne Flynner, a little something good.

 2. Tack för att du tipsar om oss! <3

 3. Ja visst är det så otroligt hemskt att det är svårt att blogga om härligheter.

  Vilket gäng de är “Vi gör vad vi kan”. Jag har satt in pengar där och hoppas verkligen att det kan komma till nytta.

  Hälsningar Malin


The wildest man in town