2015/07/01

Post 1298

Veckans krukväxt

1

7


2015


tantjohanna_rumslind

Tidigt i våras köpte jag en rumslind som inte verkade trivas så bra här hemma men så frågade jag om skötseltips här på bloggen och på instagram och efter det planterade jag om det, gav den blomsternäring och så låter jag den aldrig torka ut. Som ni ser växer den så att det knakar! Och ännu större ska den bli har jag tänkt.

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Emma says:

  Wow! Skulle gärna vilja ha en sådan men har nog insett mina begränsningar. Det där med “aldrig torka ut” verkar för mig vara omöjligt…

 2. caroline says:

  Fantastisk! Ska försöka hitta en sådan nästa vår.

 3. Ywonne says:

  Rumslönn är så fina o kan med lite tur bli dryga 2 m höga. Men för att de skall klara sig och bli starka bör de klippas ner så att de grenar ut sig. Annars växer de bara rakt upp och blir veka efter ett tag. Då dessa blommor skall klippas ner/in gör man det vid midsommartid. Lycka Till

  1. Ywonne says:

   Rumslind menar jag förstås?

 4. ulrica says:

  Åh vilken fantastisk blomkruka. Var har du fått tag i den?

  1. johanna says:

   Den har jag köpt på Artilleriet för några år sedan.

 5. Sophie says:

  Hej! Så fin. Lever den idag?


The wildest man in town